Demót kapott a Shadow of War

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 23.
  • Letöltés
Link másolása
Több mint fél évvel az alapjáték megjelenése után kipróbálható változatot kapott a Middle-earth: Shadow of War. A demóban a Núrn régió összes küldetését teljesíthetjük, és még orksereget is toborozhatunk.

Középfölde egyik szeglete most teljesen bejárható a Middle-earth: Shadow of War demójában. A Núrn régióról van szó, ahol minden küldetést teljesíthetünk, saját orksereget toborozhatunk, és megölhetjük a rivális törzsfőnököket. Végül eljuthatunk a térség legnagyobb erődjéhez is, amit megostromolhatunk, majd mi magunk válhatunk Núrn uralkodójává.

A demó PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is elérhető, a kliens 50 GB-ot nyom. A teljes játék csak a mai napon 66 százalékkal olcsóbban szerezhető be, így potom 20 zöldhasúért a miénk lehet.

8.
8.
madSci
Már elfelejtettem, mennyire borzalom az animációja ennek a játéknak, de ez a demo trailer újra emlékeztetett. Mintha pre-alpha állapotban adták volna ki. Súlytalan karakterek, csúszkálás futás helyett, igénytelen az egész, na. Én nem ilyet várok 2017-2018-ban.
7.
7.
Darksiders84
#6: El lehet vele lenni nem egy nagy alkotás de szerintem bőven játszható igaz én nem vagyok film mániás viszont a 3 cím közül a Batman az első.
6.
6.
Anti4730
Szerintetek ha a mad max es az arkham city bejott ezzel vajon el leszek? Csakmert az alapok nagyon hasonloak.
5.
5.
Heldengeist
Ennek ugyan a megjelenés előtt/kor elérhetőnek kellett volna lennie, de nem baj legalább azok ki tudják tisztességesen próbálni, akik eddig nem vették meg.
4.
4.
Iam The Ghost
#3: Mondjuk a cikkből ez nem derül ki, hogy csak steamen kerül ennyibe, de oké, thx. Akkor továbbra is várok vele, talán a demóra ránézek azért.
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Steamen 20 euro, mint ahogy a cikk is írja, viszont Xboxon is csak 50%-os akció van rajta.
2.
2.
Iam The Ghost
Hol lehet kapni 20dollárért? Régóta szeretném beszerezni, szerettem az első részt, de írtó drágának tartom... Most megnéztem neten a store-t, ott "csak" 25%-os leárazás van, ami még mindig 15k (PSN előfizetéssel azt hiszem 50%).
1.
1.
Metrox
Kicsit gáz, hogy ami régen alap volt az ma nagy hír...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...