World of Warcraft - a tenger leánya hazatér

  • Írta: szlav
  • 2018. július 24.
  • Videó
Link másolása
A Blizzard szokásához hűen ismét egy szemkápráztató animációs miniszériával segít minket ráhangolódni a következő World of Warcraft-kiegészítőre. A Warbringers első részében Jaina Proudmoore hazatérését kísérhetjük szemmel.

Csupán pár hét választ el minket a World of Warcraft következő kiegészítő csomagjának megjelenésétől. A Battle for Azeroth két új kontinenst nyit meg a játékosok előtt - míg a Horda Zandalar szigetvilágába látogat el először, az Alliance tagjait Kul Tiras tengerjáró népe várja majd.

Az utóbb említett tengerésznemzet sarja Jaina Proudmoore is, aki a Warcraft III eseményei során cserben hagyta édesapját, ezzel az ő, s számos tengerész halálát okozva. A híres varázslónő most végre hazatér - ezt láthatjuk az alábbi hangulatos kedvcsinálóban.

Nem gondoltuk volna, hogy a Jaina szinkronját adó Laura Bailey ilyen gyönyörű tengerésznótát énekel majd a Warbringers első felvonásához. Kíváncsian várjuk, ezek után, hogy milyen lesz a háromrészes sorozat következő két epizódja, amelyek Sylvanas Windrunnerre, valamint Lady Azsharára fókuszálnak majd.

A World of Warcraft: Battle for Azeroth augusztus 14-én startol világszerte.

1.
1.
toriell
Na ki varja mar ??:D Egyébként annyira mar nem hoz lázba mint anno a lich King .. lehet ki oregedtem mar ebből , de részben vissza fogok jönni erre a kiegre is ..:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...