Szeptemberben fut be a Boundless

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A Wonderstruck voxelgrafikával operáló MMO-ja az ősz első hónapjában végre kilép a korai hozzáférésből PC-n, és ezzel együtt PS4-re is befut. A játék egyetlen univerzumba tereli a játékosokat, akik aztán közösen éldegélhetnek együtt.

A Boundlesst leginkább a No Man's Skyhoz hasonlíthatjuk, azaz itt is egyetlen univerzumban játszhatunk másokkal, és mindenki egy saját, véletlenszerűen generált kis világot kap magának, ahová meghívhatja barátait.

Közösen gyűjthetünk erőforrásokat és építkezhetünk is, céhekbe tömörülhetünk és versenyezhetünk a többiekkel. Minden világban megbújik egy titán, aki ha felébred, minden potenciális veszélyforrást elpusztít maga körül. Ilyenkor eldönthetjük, hogy portálok segítségével átlépünk egy másik világba, de le is győzhetjük a barátainkkal közösen.

A Boundless már 2014 óta Early Access-státuszban van PC-n, de a fejlesztők szóltak, hogy a végleges változat szeptember 11-én érkezik - PS4-re is! Érdekesség, hogy a két platform között él a cross-play lehetőség.

1.
1.
hadzsime
Ez olyan mintha a No Man's Sky-t összekeverték volna a Minecrafttal. Egyébként az ötlet nem rossz. Szerintem van még lehetőség a Minecraft szerű játékokban.

Kicsit a Cube World-re emlékeztet, amire a készítője már több éve magasról szarik és valószínűleg sohasem készül el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...