Itt a Star Wars IX teljes szereplőgárdája

  • Írta: szlav
  • 2018. július 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A Lucasfilm közzétette az új Star Wars-trilógia lezáró epizódjának teljes névsorát. A megszokott stáb mellett feltűnik pár új arc is, valamint az is kiderült, hogy mi lesz Leia hercegnő sorsa Carrie Fisher tragikus halála után.

Augusztus 1-jén megkezdődik a Star Wars-saga kilencedik epizódjának forgatása. A rendezői székben Az ébredő Erőért is felelős J.J. Abrams ül majd, a színészi gárda pedig a már jól ismert arcok mellett néhány új taggal bővül. Enyhén spoileres lehet a lista, szóval az erre nagyon érzékenyek ne mondják, hogy nem szóltunk!

Természetesen ezúttal is visszatér Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo és Billie Lourd. Biztos már az is, hogy újra felbukkan a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill és a Lando Calrissiant megtestesítő Billy Dee Williams is. C-3PO szerepét ismét Anthony Daniels játssza majd. Továbbá néhány új szereplő is csatlakozik majd a Star Wars-famíliához, név szerint Keri Russell, Naomi Ackie, valamint Richard E. Grant - azt azonban persze még nem tudni, hogy milyen szerepet kapnak majd a filmben.

Visszatér a vászonra a 2016 decemberében elhunyt Carrie Fisher is. Leia hercegnő történetét a hetedik epizódhoz forgatott, de a végső vágásnál kihagyott jelenetek segítségével zárják majd le. J.J. Abrams a következőket mondta a döntéssel kapcsolatban:

"Mindannyian borzasztóan szerettük Carrie Fishert. Nélküle egyszerűen nem tudtunk méltó lezárást elképzelni a Skywalker-sagához. Eszünkben sincs CG-karakterrel, vagy más színésszel helyettesíteni őt. A lánya, Billie Lourd támogatásával és beleegyezésével megtaláltuk a módot arra, hogy méltón tisztelegjünk Carrie hagyatéka előtt - Leia ismét visszatér a kilencedik epizódban, ehhez pedig a hetedik részből kimaradt jeleneteket használjuk majd."

10.
10.
FiveSalmon69
#9: Rey konkrétan közelébe sem ért Snokenak, az első részben pedig maga Kylo mondta, hogy hatalmas benne az erő csak még nem tudja használni, ergo lehet, hogy őt is csak azért nyomta/nyomja le, mert fél tőle, később pedig érzelmeket táplál iránta. A fizikai párbajra pedig fel volt készülve mielőtt először fénykardot látott volna.
9.
9.
Ooorky
#8: Konkrétan először kikap Vader-től (családi hagyománytiszteletből levágja a kezét) és 4 év telik el, míg vidéki suttyóból jedi lesz a miközben a 2 jedi mester szellemei edzik.
8.
8.
Firsttime
#5: Luke egy hajón rögtönzött tanítás majd egy bolygón eltöltött kis idő után (nem tudni mennyi idő után...) ahol egy demens zöld törpe tanította( tanította a f@szt...) lenyomta vadert aki kiskoratol fogva jedi tanonc volt, sőt kiderült róla, hogy ő a legerősebb eröhasználó (sokkal több a mutyiklorian a vérében mint orbánnak, ő yodának) ez ugyanúgy zöldség mint amiket te felsoroltál. De hát ezt nem lehet mondani, mert az a szent grál trilogia. (ami ugyanúgy hülyeség ha kivesézzük mint a mostani...)
7.
7.
Ooorky
#5: google: Kathleen Kennedy
6.
6.
hoaw
#5: Én még hozzátenném a gagyi akciójeleneteket és a gagyi fénykardpárbajokat.
5.
5.
madSci
"a nő-nek nem kell tanulni hogy jedi legyen,a nő nem hal meg az űrben,a nő-nek nem kell szuperfegyver a “halálcsillag” ellen,elég ha csak neki megy..."
Ezek mind eltörpülnek Poe Dameron mellett, aki ugyan nem is Jedi, de Luke és Anakin, de úgy a történelem összes pilótája elbújhat mellette. Ő egyedül elintézte volna mindkét Halálcsillagot. Vagy a másik nagy tudor, Finn, aki nem is erőhasználó, de ugyanúgy elvívogat Kylo Rennel percekig, majd a nála kétszer nagyobb Phasmát is simán lenyomja.
Vegyük észre mindkét oldalt, ne csak az egyiket, mert az egész film egy nagy ostobaság volt, függetlenül, hogy milyen nemű szereplővel történt. És ha már nők, ezt az egész sztorit egy férfi követte el, mégpedig Rian Johnson.
1.
1.
Blueberry
Jar Jar abrams ezt is tudja
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...