Frissítést kapott a Gran Turismo Sport

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 30.
  • Letöltés
Link másolása
A Sony Interactive Entertainment és a Polyphony Digital jóvoltából a mai naptól elérhető a Gran Turismo Sport következő frissítése. Nyolc legendás autó, egy vadonatúj pálya és számos új kihívás a terítéken.

A rendkívül sikeres franchise legutóbbi része, a Gran Turismo Sport megkapja az 1.23-as frissítését, mely számos újítással rendelkezik. Ráadásul egy trailert is kaptunk a javítás mellé!

Az egyik legnagyobb újdonság a Circuit de Sainte-Croix pálya, mely a 9,477 méteres teljes hosszúságú futam mellett még másik öt verzióban is remek helyszín lesz a versenyek számára. Emellett nyolc teljesen új autóra is számíthatunk, méghozzá nem is akármilyenekre! Érkezik többek közt a legendás Ferrari 250 GTO, valamint a Forma 1-rajongók számára nagy öröm lehet a Mercedes AMG F1 W08 EQ Power+ 2017 is.

A patch emellett még számos apróságot tartalmaz, mint például a pilóták helyzetének és felszerelésének aprólékosabb testreszabhatóságát, valamint több új kihívást is.

Emellett augusztus 2-től a mikrotranzakciók is megjelennek a játékban. Valódi pénzért is vehetünk autókat, nagyjából 300-800 forint körüli összegért, ha nem akarunk ingame kreditet költeni rájuk. Csak azokról a verdákról van szó, amelyek 2 millió kreditnél kevesebbet kóstálnak, azaz az igazán durva benzinfalókért továbbra is meg kell szenvednünk.

A részletes listáért az alábbi oldalra érdemes ellátogatni.

12.
12.
KopyAti
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy miért tűntek el a visszajátszás alól a zenék!?!
7.
7.
delphijos
#1: Nem ;rtem pont ezzel mi a gond. Az mennyivel "hírértékúbb" hogy x millióan játszanak éppen a PUBG-al? Vagy hogy "lehet hogy talán valaki fejleszt valamit" ? Mert ilyen hírek is tucatjával vannak.
6.
6.
Krekk
#1: Ma már nem mindennapos, hogy ingyen kap az ember új pályát, autókat...mert ez nem egy fizetős DLC+update kombó.
Egyébként nagyon üdvözülendő a dolog, hogy folyamatosan jönnek az autók, pályák, ugyanakkor meg kell hagyni, hogy volt honnan felhozni a játékot. Megjelenésekor nagyon le volt maradva pálya/autó választék terén a Forza Motorsport 7-től, illetve a Project Cars 2-től.
3.
3.
Ooorky
#1: Hátha beindul megint az egymásra köpködés és termel némi reklámbevételt.
1.
1.
LexerTheFirst
Hogy ez miért hírérték, azt nem tudom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...