Frissítést kapott a Gran Turismo Sport

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 30.
  • Letöltés
A Sony Interactive Entertainment és a Polyphony Digital jóvoltából a mai naptól elérhető a Gran Turismo Sport következő frissítése. Nyolc legendás autó, egy vadonatúj pálya és számos új kihívás a terítéken.

A rendkívül sikeres franchise legutóbbi része, a Gran Turismo Sport megkapja az 1.23-as frissítését, mely számos újítással rendelkezik. Ráadásul egy trailert is kaptunk a javítás mellé!

Az egyik legnagyobb újdonság a Circuit de Sainte-Croix pálya, mely a 9,477 méteres teljes hosszúságú futam mellett még másik öt verzióban is remek helyszín lesz a versenyek számára. Emellett nyolc teljesen új autóra is számíthatunk, méghozzá nem is akármilyenekre! Érkezik többek közt a legendás Ferrari 250 GTO, valamint a Forma 1-rajongók számára nagy öröm lehet a Mercedes AMG F1 W08 EQ Power+ 2017 is.

A patch emellett még számos apróságot tartalmaz, mint például a pilóták helyzetének és felszerelésének aprólékosabb testreszabhatóságát, valamint több új kihívást is.

Emellett augusztus 2-től a mikrotranzakciók is megjelennek a játékban. Valódi pénzért is vehetünk autókat, nagyjából 300-800 forint körüli összegért, ha nem akarunk ingame kreditet költeni rájuk. Csak azokról a verdákról van szó, amelyek 2 millió kreditnél kevesebbet kóstálnak, azaz az igazán durva benzinfalókért továbbra is meg kell szenvednünk.

A részletes listáért az alábbi oldalra érdemes ellátogatni.

12.
KopyAti
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy miért tűntek el a visszajátszás alól a zenék!?!
11.
KopyAti
#2: Bizony meg! Én is most nyomom! Jó a kampány! ;)
10.
Zoli0507
#5: Arra gondoltam hogy csak stick, vagy kàrtyàs net van. De mindegy is, ìgy nem lènyeg.
Hààt, karrier mòd -màrmint a classic- nincs benne. A leauge mòd lehet egy alternatìva ahogy fentebb (lentebb) is ìrtàk. Vannak challenge-ek, illetve az arcade menüben tudsz olyan alternatìvàt hogy beàllìtod magadnak a körszàmot (akàrmennyi lehet), hàny tankolàssal, ès gumicserèvel lehessen teljesìteni, az AI nehèzsèget. Minden szart ki es be tudsz kapcsolni. (Az auto serülèstől kezdve, a szabàlyok megsèrtèse esetèn milyen sùlyosan büntesen a jàtèk,.........stbstb). Ezzel el lehet lenni csak ugye a màsik oldalròl nèzve lehet nem lesz motivàciò mert csak pènzel ès autòval jutalmaz.
Pàr hete 10euro (kb 3000ft) volt a dobozos. Tehàt ennyièrt megèri vagy sem ezt csak te tudod eldönteni. Frissìtèsek, bővìtèsek szinte havonta jönnek. Volt olyan hogy 1hònapban 2X is.
7.
delphijos
#1: Nem ;rtem pont ezzel mi a gond. Az mennyivel "hírértékúbb" hogy x millióan játszanak éppen a PUBG-al? Vagy hogy "lehet hogy talán valaki fejleszt valamit" ? Mert ilyen hírek is tucatjával vannak.
6.
Krekk
#1: Ma már nem mindennapos, hogy ingyen kap az ember új pályát, autókat...mert ez nem egy fizetős DLC+update kombó.
Egyébként nagyon üdvözülendő a dolog, hogy folyamatosan jönnek az autók, pályák, ugyanakkor meg kell hagyni, hogy volt honnan felhozni a játékot. Megjelenésekor nagyon le volt maradva pálya/autó választék terén a Forza Motorsport 7-től, illetve a Project Cars 2-től.
5.
hajbel
#4: Szvsz konzol net nélkül csak akkor lehetséges használni ha chippelt. Nem akarok multizni.
4.
Zoli0507
#2: Ezt hogy èrted? Nincs a konzolhoz net vagy multizni nem akarsz?
3.
Ooorky
#1: Hátha beindul megint az egymásra köpködés és termel némi reklámbevételt.
2.
hajbel
Ezt megéri megvenni, ha valaki csak offline játszana vele?
1.
LexerTheFirst
Hogy ez miért hírérték, azt nem tudom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...