Frissítést kapott a Gran Turismo Sport

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 30.
  • Letöltés
A Sony Interactive Entertainment és a Polyphony Digital jóvoltából a mai naptól elérhető a Gran Turismo Sport következő frissítése. Nyolc legendás autó, egy vadonatúj pálya és számos új kihívás a terítéken.

A rendkívül sikeres franchise legutóbbi része, a Gran Turismo Sport megkapja az 1.23-as frissítését, mely számos újítással rendelkezik. Ráadásul egy trailert is kaptunk a javítás mellé!

Az egyik legnagyobb újdonság a Circuit de Sainte-Croix pálya, mely a 9,477 méteres teljes hosszúságú futam mellett még másik öt verzióban is remek helyszín lesz a versenyek számára. Emellett nyolc teljesen új autóra is számíthatunk, méghozzá nem is akármilyenekre! Érkezik többek közt a legendás Ferrari 250 GTO, valamint a Forma 1-rajongók számára nagy öröm lehet a Mercedes AMG F1 W08 EQ Power+ 2017 is.

A patch emellett még számos apróságot tartalmaz, mint például a pilóták helyzetének és felszerelésének aprólékosabb testreszabhatóságát, valamint több új kihívást is.

Emellett augusztus 2-től a mikrotranzakciók is megjelennek a játékban. Valódi pénzért is vehetünk autókat, nagyjából 300-800 forint körüli összegért, ha nem akarunk ingame kreditet költeni rájuk. Csak azokról a verdákról van szó, amelyek 2 millió kreditnél kevesebbet kóstálnak, azaz az igazán durva benzinfalókért továbbra is meg kell szenvednünk.

A részletes listáért az alábbi oldalra érdemes ellátogatni.

12.
KopyAti
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy miért tűntek el a visszajátszás alól a zenék!?!
7.
delphijos
#1: Nem ;rtem pont ezzel mi a gond. Az mennyivel "hírértékúbb" hogy x millióan játszanak éppen a PUBG-al? Vagy hogy "lehet hogy talán valaki fejleszt valamit" ? Mert ilyen hírek is tucatjával vannak.
6.
Krekk
#1: Ma már nem mindennapos, hogy ingyen kap az ember új pályát, autókat...mert ez nem egy fizetős DLC+update kombó.
Egyébként nagyon üdvözülendő a dolog, hogy folyamatosan jönnek az autók, pályák, ugyanakkor meg kell hagyni, hogy volt honnan felhozni a játékot. Megjelenésekor nagyon le volt maradva pálya/autó választék terén a Forza Motorsport 7-től, illetve a Project Cars 2-től.
3.
Ooorky
#1: Hátha beindul megint az egymásra köpködés és termel némi reklámbevételt.
1.
LexerTheFirst
Hogy ez miért hírérték, azt nem tudom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...