Magyar feliratot kap a Cyberpunk 2077

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 30.
  • Hír
Link másolása
A The Witcher 3: Wild Hunt után a CD Projekt RED következő sikervárományosát, a Cyberpunk 2077-et is ékes magyar felirattal élvezhetjük, amikor megjelenik. A hírt nem a forgalmazó, hanem maga a lengyel fejlesztő erősítette meg.

A CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 esetében is folytatja a hagyományt, azaz magyar feliratot kap az egyik legjobban várt sci-fi szerepjáték. A hírt a Twitteren erősítették meg a lengyelek, akik egy rajongói kérdésre válaszolva árulták el, hogy a már ismert nyelvek mellett magyar, cseh és arab felirattal is élvezhetjük a játékot.

A fejlesztők külön felhívták a figyelmet arra, hogy a lista még nem végleges, a megjelenésig további hivatalos honosítások is bekerülhetnek a kalapba.

A The Witcher 3: Wild Hunt és annak kiegészítői esetében remekül sikerült, ízes fordítást kaptunk. Reméljük, a Cyberpunk 2077 esetében is a megszokott minőség vár ránk, és megéri éveket várni rá.

53.
53.
Duken
#52: Ez is egy meglátás de az mgs 5 nagyon messze van a pocséktól. Az igaz hogy hardcore játékment kevés sztori de attól még a legjobb lopakodos játék. A pt-ből kiindulni sem butaság mert megvillantotta azért Kojima san a zsenijét benne mégha csak rövid időre is. Miért lenne butaság következtetéseket levonni belőlle? Egy demonál azért több volt, aki játszott vele tudja miről beszélek, meg hiába rövid attól még minőségi cuccos. Nem a hosszúsága vagy a rövidsége mutatja meg egy gammának az értékét, hanem az élmény amit adott... Abból pedig egyáltalán nem butaság következtetéseket levonni, főleg nem vakmerő butaság...hanem józan következtetés. Amondó vafyok hogy bizakodhatunk a Death Stranding-el kapcsolatban de persze meglátjuk mi lesz belőlle. Ha fogadnki kéne én mellette fogadnék.
52.
52.
Max3000
Én úgy vagyok ezzel a Kojima kérdéssel,hogy létrehozott egy kiváló szériát,(a munkatársaival együtt) de akkor sem volt garancia a neve számomra,hiszen a korábbi mgs részekben is van 1-2 ami laposnak hat nekem,de ma már 1 kiló lisztre sem garancia a neve a pocsék mgs 5 miatt főleg.Amit csinált demo-t abból kiindulni meg csak vakmerő butaság.
51.
51.
Duken
#19: +1 Egyetértek! A pt után pedig még inkább garancia a neve KOJIMA-nak.Illetve az Mg PP is hiába szidják itt páran, 9-10 pontokat kapott és bár nem a sztorira ment rá ami miatt a vérjozskák szarozzák a játékot, attől még kiemelkedő amit gameplay téren nyújt minden szempontbol!

Amit pedig a pt-vel, azzal a szösszenetnyi játékkal megalkotott, az zseniális! Életem egyik legnagyobb játékélménye volt az az 3-4 ora amit a játékban eltöltöttem.

Ha a Death Stranding-ben is visszaköszönnek hasonlo megoldások, egy nagyon-naggggyon jo játékot fogunk kapni.Bárcsak rajta hagytam volna a gépen mert a rohadt konami nem engedi letölteni libary-ből!
50.
50.
Duken
#41: +1 Nagyon korrekt meglátás! Ennél szebben és érthetőbben nem is lehet megfogalmazni.
A Cyperpunk-ra viszont érdemes lesz odafigyelned és azt sem értem egy witcher 3 után hogy hagyhat hidegen a Cd PR kövi játéka? Csak kérdezem. :)
49.
49.
#42: Én még a megjelenésnél vittem a játékot végig, első nap vettem meg. De már akkor sem lehetett rámondani, hogy hemzseg a bugoktól. Voltak benne elszórva hülyén kinéző dolgok, de nem befolyásolták a játékmenetet. Ráadásul javítva is lettek. A játék maga meg az évtized játéka.

Épp most játszom a barátnőmmel ismét végig a Witcher 3-at plusz mind a kettő kieget. Megjelenés óta eltelt 3 év és le lett töltve GOG-ról a GOTY verzió a legutolsó patch-el és DLC-vel együtt. Körülbelül 100 óránál járunk most és kvázi két darab buggal nem találkoztam benne.


Teljesen ellentétben vagy magaddal. Nem az van, hogy "jó lett volna megjelenési dátumot köhögni a bugos szarukhoz", hanem az, hogy szépen meg kell várni amíg elkészül, nyilván ők sem akarják bugosan kiadni. Majd szólnak, ha kész és akkor mondják majd mikor viheted. Addig nem kérnek pénzt sem. Felesleges nekik esni.
46.
46.
Chrysh
#41: Ja hát azért kövi E3ra jó lenne, ha a Sonysok kihúznak a seggüket a saját fejükből, mert már olyan sznobériába mentek át, hogy az valami hihetetlen, ezzel a zenélgetéssel, meg a külső beszélgetős standdal, játék gyakorlatilag volt 20-30 percnyi a többi félrebeszélés a standnál meg zene.
45.
45.
Fata Morgana
#44: UI.
Lehet rosszul tudom de nem minden bug jelentkezik minden játékosnál.
42.
42.
Fata Morgana
Már nem azért, de előbb jó lett volna a megjelenési dátumot kiköhögni semhogy azzal etetni a népet hogy lesz magyar felirat alatta.
Az ilyen "habiszti" cégeket komoly pénzbírsággal sújtanám, hogy "10" évvel a megjelenés előtt behintáztatják, az embereket, hogy ilyen meg olyan lesz, ezeknek az ígéreteknek a fele sem szokott igaz lenni.
A másik az hogy megjelenéskor(ami gondolom csak a next gen konzolokra jön) valószínűsíthető, hogy egy BUG tenger kapunk mint a W3 esetében ami kb. ami megjelenés után 1 évvel még hemzsegett a bugok-tól.

Másokkal ellentétben én nem előlegezek meg senkinek semmit, mivel én sem és mások sem kapják előre meg a fizetésüket csak 1 ledolgozott hónap és + 5-10 nap múlva.
41.
41.
godach
Hát most én sem értem miért kellett beleállni Kamgecamba. Sok embertől olvasom, hogy PS akkor csak 10/10 ről indulhat, stb. Ez egy nagy baromság. Viszont az igaz, hogy százalékban ezek a Ps exkluzívok kiemelkedően jól teljesítenek. Ezzel nem lehet vitázni. Tartalmilag sem ugyan azt a fostengert kapjuk minden folytatásnál és minden generációban legalább 10 kiemelkedő franchiset hoz a konyhára. Nem játékot, játéksorozatot. A mostani vagy tavalyi e3-at is meg lehet nézni. DaysGone, Spider Man, TloUS2 de sorolni lehetne.
Személy szerint a Sony for the players mondata után agyonütném az összeset, nem szeretem a céget. Viszont aki azt mondja a játékaikra, hogy nem jók azok csak belepörgettek youtuben.
Márpedig az nem ugyan az. Vagy ha igen akkor én is elmondhatom hogy megdugtam Michelle Wildet anno?

A cp2077 engem hidegen hagy. A hiszzit sem értem körülötte. Azt meg hogy itt mit vált ki pro és kontra...
39.
39.
PaprikaJancsi
#19: "Főleg most karrierje csúcsán."

Sohasem tartottam semmire ezt a beképzelt csávót, de a jelenlegi helyzetre azt mondani, hogy karrierje csúcsa. Szerintem pedig a legalja. A Sony nagyon okos volt, hogy megvette, mert az egyik legnépszerűbb fejlesztővel bővült a repertoárja, de akkor sem lehet szerintem azt mondani, hogy jelenleg ez a karrierje csúcsa. Szerintem a Sony sem elsőként azért alkalmazta, hogy majd jól megszedi magát a játékával, hanem hogy nála legyen. Főleg amilyen pénznyelőnek tűnik a csávó.
37.
37.
kamgecam
#34: Már miért lenne baj? Még jó is! :) Bár magam részéről pont a játékok és sorozatok angolul nézésével tartom az angoltudásom mióta hajóról hazajöttem! :D
35.
35.
Norbiii
#34: De program segítségével tanulom a nyelvet.
34.
34.
Norbiii
#8: Én sem tudok angolul, csak nagyon az alapokat. Az általánosítás sosem jó. No meg, hogy valaki mindent megértsen, ahhoz nem kicsit kell tudni. Szerintem nem baj az, ha egy játékban van magyar felirat, aki akarja használja, aki akarja nem, ez ezért jó. :) Elvégre magyar ember vagyok, nem baj, ha valami magyar.
33.
33.
mephi
#30: "Hogy "nyomàsra" kellett valamivel előrukkolni az dettò baromsàg."
Pedig biztos lehetsz a háttérben, hogy ez tuti benne van a levesben. Manapság egy játékot úgy kihozni, hogy előtte csak pár hét reklám legyen, az egyenlő az öngyilkossággal. Tuti meg lett követelve a cégen belül a kellően hosszú felvezetés, az emberek felcsigázása, a folyamatos apró hírek kibocsájtása, ami most is zajlik.

Ostobaság azt mondani, hogy a játék tuti rossz/jó lesz. A kérdés csak az, hogy az eddig látottak alapján mi az ami tetszik, és mi az ami nem. Nekem az eddig látottak tetszettek, és bízom a cégben, hogy a végeredmény jó lesz. Ennyi. Természetesen ez még messze van attól, hogy kinyissam a pénztárcámat.
32.
32.
AfterLife
#31: Szerk.: #30 kommentre akart volna menni a válaszom.
31.
31.
AfterLife
Oké, elfogadom, amit mondtál. Jogos.
30.
30.
Zoli0507
#24: Ez szerinted bàrkit is vìgasztal? Marmint hogy pàr sajtòs kipròbàlhatta?

Senkinek a vèlemènyèt nem majmolom. A Witcher 3 fő storyt 3X vittem vègig, a kèt DLC 2X! Ha itt az oldalon is ràkeresel megtalàlod hogy 2-3èvvel ezelőtt mit nyilatkoztak.
Az volt az indok hogy azt szeretnèk hogy nagyot szòljon, mindent bezùdìtanak ès ne kelljen rà vàrni.

Hogy "nyomàsra" kellett valamivel előrukkolni az dettò baromsàg. Sem a nagyèrdemü sem a sajtò nem gyakorolt ràjuk nyomàst hogy mostmàr aztàn mutatni kène valamit.
Pont hogy a CDPR egyik fejlesztője, munkatàrsa kretènkedett (hùzta a jònèp agyàt) azzal hogy az E3 előtt 2-3hònappal twitterre feltöltött egy kèpet Cyberpunk 2077 felirattal. Erre ugye mindenki làzba jött. Az e3-ra meg megkaptuk a nagy semmit.
Szòval Sorry de ez sajàt vèlemèny.

14hsz; ne èrtsd fèlre nem a jàtèk minősègèt degradàlom vagy hasonlò mert szerintem is minősègben egy ùj szintre emelkednek. Csak illùziòrombolò ès csalòdàs mikor mondanak valamkt aztàn a valòsàghoz annak semmi köze. Plusz igazàbòl kifogàs sincs mièrt kellett egy "semmit" bemutatni.
Ez vonatkozik KamgeCamra is (jòl làtod nem a jàtèkot minősìtem, nem is tudnàm rèvèn semmit sem làttunk belőle)
29.
29.
kamgecam
#27: Ácsi, olvasdd vissza a kommenteket és akkor érteni fogod a kontextust. Ad 1 Csak reagáltam, más hozta fel őket irreleváns módon. Ad 2. Nem magasztaltam semmit tényeket írtam le. Ad 3. A ps exkluzívok nem játékok? Nem igaz hogy egy játékokal foglalkozó oldalon ne lehessen úgy megemlíteni egy játékot legyen az nintendo, ps játék, úgy hogy ne álljanak bele az emberbe. Az hogy ilyen érzékenyek egyesek, holott csak játékokról van szó ellehetetleníti a kommunikációt, ha érdemben is hozzászólnál a cikkhez, megtisztelnél. Neked mi a véleményed a Cyberpunk-ról? Mit gondolsz überelik a W3-at(ami nem ps játék :D) vagy nem?
28.
28.
kamgecam
#24: De mit érdekel hogy mi a véleménye egy random emberkének ha neked nagyobb a rálátásod és józanul tudsz következtetni. Szerintem is a W3 és az eddig látottak alapján én megelőlegezem a cd pr-nek hogy a Cyberpunk a generáció egyik legjobb játéka lesz. Nem fogja megváltoztatni a véleményem xy kis jóska vagy egy frissen regisztrált senkiházi de még egy veterán tag mint Zoli véleménye sem, mégha tiszteletben is tartom a véleményét. Bár ő azért csalódott mert kevesett látott a játékból nem azért mert rossz.
27.
27.
Mr.Dead
#19: És nem is telhet el egy cikk sem egy oda nem illő PS magasztalós komment nélkül
26.
26.
kamgecam
#22: +1 Nálam is, plusz, Ghost of Tusima, Death Stranding, The Last of Us 2, bár az utóbbitól elment a kedvem. No nem azért mert ps exkluzív... hanem az sjw agymenés miatt. Ettől persze még jó játék lesz az 100% a látottak alapján de személy szerint a hideg kirázz ettől a buta vadliberális és áltoleráns sjw femináci szellemiség behatástól amit arrogánsan le akarnak tolni a torkunkon. Szóval még várok, de ha ez a fajta mentalitás túlsúlyban lesz a játékban, ps exkluzív ide vagy oda, év játéka ide vagy oda, NO BUY.
25.
25.
AfterLife
#14: Az emlékeim sajnos homályosak... szóval nem tudom cáfolni, amit mondtál. Én valami ilyesmire emlékszem: Akkor szeretnék elindítani a játék promóját, amikor már közel járnak a megjelenéshez, mint ahogy a (?)Fallout 4-nél is történt. Nekem abban a cikkben az ragadt meg, hogy tetszett nekik maga a módszer. Alapjáraton, ha beígérték, akkor jogos, amit mondasz... mondjuk én az ilyen előre ígérgetéseket nem szoktam ennyire komolyan venni. Sok minden változik időközben, például a fejlesztés során új játékmeneti elemek kerülnek a régiek helyére, vagy más marketing stratégiát akarnak inkább alkalmazni a korábbi elképzelés helyett és a többi. Amondó vagyok, hogy ez legyen a legnagyobb dolog, amiben nem tartották magukat az ígéretekhez! Viszont a rajongói nyomást se felejtsd el. Sokan már festették az ördögöt a falra, hogy ebből a játékból semmi nem lesz, mert nem adnak róla életjelet. Szóval, bármit csinálnak, mindenképp lett volna háborgás.

Arra lehetett számítani, hogy nagyon hosszú lesz a fejlesztési idő, elvégre egy multiplatform szerepjátékról beszélünk, amit a nulláról kellett elkezdeni és amit méretben, valamint tartalomban is a Witcher 3 fölé akarnak kalibrálni. Hacsak abba gondolunk bele, mennyi elágazás volt a W3-ban, vagy hányféle sorrendben mehettél egy adott területen belül... azt bizony nem kis munka megvalósítani, pláne úgy, ha törekszenek a hibamentességre.
24.
24.
felegyi
#16: Pár sajtósnak lett megmutatva a gameplay, hogy még véletlenül se legyen felháborodás mi mezei gamerek részéről, hisz szakmailag aki benne van az tudja értékelni a teknikai megoldásokat még egy félkész játék esetében is, mi meg csak húznánk a szánkat hogy "jó jó de lehetne jobb is", és még mindig nem fognánk fel hogy évek múlva jön a játék... de miért hozzátok fel ugyanazt minden Cyberpunkos hírnél? Majmoljátok egy idióta hozzászólását ami nem tudni melyik oldalról jött, miközben ez nem a Ti véleményetek csak beírjátok ezredjére is...
22.
22.
mephi
Azért azt ne felejtsük el, hogy más, amit a fejlesztő akar (akkor mutatjuk meg, amikor már majdnem kész), és más az, amit a befektetőt/tőkések/pénzt csinálok akarnak (hype, felhajtás és hype). A kettő dolog nem mindig találkozik.
Rengeteg jó játék volt az E3-on, szerintem mindenki megtalálhatta ott azt a játékot, ami neki tetszett. Részemről CP77 rajta van a listán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...