Shenmue I & II - a történetről röviden

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
Új videósorozatot kap a megjelenés előtt álló Shenmue I & II csomag. A széria első felvonása az első két rész történetét foglalja össze Corey Marshall szinkronszínész közreműködésével.

Nagyjából három héten belül ismét megjelenik a Sega Dreamcast-klasszikusának, a Shenmue I & II-nek a felújított kiadása, ezért a kiadó úgy döntött, elindít egy új sorozatot, ami nemcsak feleleveníti a játék nyújtotta emlékeket, de arra is törekszik, hogy azokat a játékosokat is meggyőzze, akik esetleg nem ismernék Ryo kalandját.

A sorozat első epizódjában Ryo angol szinkronhangja  Corey Marshall közreműködésével tudhatunk meg többet a történetről, ami lényegében egy bosszúhadjárat, amit hősünk indít azok ellen, akik felelősek édesapja haláláért.

A remaster augusztus 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

16.
16.
Nothing
#6: A konzolra értettem...
Akkor nagyot csalódtam a SEGA-ban. Volt egy világverő gépük, más se ment, mint a sárdobálás meg a konkurencia fikázása, de hogy normális üzletpolitikával, programellátottsággal hálálják meg a sok gamer hűségét, az már nem ment. Ez a totális lebőgés vezetett végül ahhoz, hogy kiszálljanak a konzolbizniszből.
15.
15.
Darksiders84
#9: Igen és ennyi év után még mindig vannak tiszta emlékeim róla pl a targoncázás a hajókikötőbenvagy a falú az elején a dobozban a kiscica és persze az első felvillanó gombnyomkodásra történő akciójelenetek futás kerülgetés a városban és még van pár de a lényeg több mint 15 éve és a mostani ahogy írtad csilivili némelyik alkotás amivel kb 3 éve játszottam már nincs meg emlékben.
14.
14.
crytek
#11: Nem az .

Kickstarter oldal... https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3

29$ A digital copy of Shenmue 3 for PC or PS4.
12.
12.
supair
11.
11.
Duken
A harmadik része ami most készűl ps4 exkluzív ha jól tudom.
10.
10.
supair
9.
9.
Tidus
#5: 1999... (Y) :D
Mérföldekkel volt minden mögötte akkortájt...
8.
8.
Tidus
A történet,zene,hangulat miatt kötelező alkotás...méltatlanul elfeledett széria.
Maga idejében technologiailag is brutális volt...(nem hiába volt irdatlan drága fejlesztési költsége)
Ma már kopottas ugyan a játékmechanika,de ennek a játéknak olyna lelke van hogy simán értékesebb mint egy mai csilivili buta lövölde pl...
7.
7.
Darksiders84
#5: Megnéztem de kár volt nem egészen ilyenre emlékeztem látványban de még ha ettől eltekintünk szerintem játszva se lesz az az élmény mint volt kb 15 éve.
6.
6.
supair
Amúgy nem ment a süllyesztőbe.....és
készül a harmadik rész ezért az újrakiadás..... hogy a vak tyúkok is tudják mi az előzmény.
5.
5.
crytek
#4: Nem baj most hála az újrakiadások korának ismét eladhatják... Bár nem tudom mennyire lesz kedve tolni az embernek mert ezek a textúrák meg az a mozgás mintha be lenne fosva a karakter úgy mozog...
4.
4.
Nothing
#3: Ha ez volt a reklámszöveg, akkor nem csoda, hogy rekord idő alatt ment a süllyesztőbe...:D ;)
3.
3.
supair
Dreamcast….és ha játszol vele telibeszarod a textúrákat.
2.
2.
crytek
Azért tolhattak volna alá értelmes textúrákat is :(
1.
1.
supair
Ha tehetitek szerezzétek be.Nem csak azért mert a maga nemében úttörő gém volt és egy legyalázott de máig a világ legjobb konzoljának alapcíme volt,hanem mert valóban A JÁTÉK!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...