Shenmue II PC, PS4, XBOX, XBOXONE

Bár az ikszbokszos Shenmue II nem volt túl nagy durranás, ennek ellenére némi fejlesztés érte a Dreamcast-verzióhoz képest, így eljátszogattunk vele.
Típus: Akció, Kaland

Shenmue I & II teszt

Úgy tűnik, alaposan megviselte a Segát a Shenmue hatalmas buktája, mert amikor felmerült, hogy újráznia kellene a sorozatnak, egyértelműen a gyors és biztonságos utat választotta.

Brit toplista: az élen startolt az F1 2018

Nyolc egymást követő hét után végre új győztese lett a brit dobozos eladások toplistájának. Habár a Crash-trilógia így is felkerült a dobogóra, azt megelőzte az F1 2018 és a Shenmue I & II is.

GC 2018: Egy év múlva jön a Shenmue III

A Gamescomon végre lehullt a lepel a Shenmue III napra pontos megjelenési dátumáról. Egyhamar ne számítsunk a nyitott világú kalandra, lévén pont egy év múlva landol a boltokban. Nem úgy, mint az első két rész remastere.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!

Shenmue I & II - tudj meg többet a szereplőkről!

Két hét múlva érkezik a Shenmue I & II felújított változata, ám még sokan nem ismerik a két klasszikus nyitott világú címet, kiváltképp a karaktereket, akikről a történet szól. Velük ismerkedhetsz meg a legújabb előzetest megtekintve.

Shenmue I & II - a történetről röviden

Új videósorozatot kap a megjelenés előtt álló Shenmue I & II csomag. A széria első felvonása az első két rész történetét foglalja össze Corey Marshall szinkronszínész közreműködésével.

Augusztusban jön a Shenmue I & II remaster

Felkerült a Microsoft Store-ra a modernizált Shenmue-csomag adatlapja, s ezzel együtt úgy tűnik, hogy egy fix premierdátumot is kaptunk. Augusztus 21-én élhetjük át ismét Ryo Hazuki történetét.

Modern rendszerekre költözik a Shenmue 1 és 2

PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n jelenik meg újra a Shenmue első két része. Új grafikai beállításokkal, választható nyelvvel és változtatható irányítási sémákkal melegíthetünk be a harmadik rész előtt.

Bayonetta, Vanquish, Shenmue - év végén felújítva?

A cseh Alza webáruház illetékesei kicsit túlbuzgóak voltak ma délelőtt, az áruház oldalán ugyanis olyan idei esztendőre ígért felújított ínyencségek adatlapjai bukkantak fel, majd tűntek el, mint a Bayonetta, a Vanquish vagy Shenmue 1-2.

Idén jöhet a Shenmue I-II Remaster?

Úgy tűnik, tényleg nagy esély van arra, hogy elkészül a sokak által áhított Shenmue Remaster. Megbízható források szerint még idén jöhet az újrakevert változat, ráadásul PC-re is megjelenhet.