Letöltést igényel a Spyro Reignited Trilogy

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
Ahogy közeledünk a Spyro Reignited Trilogy megjelenéséhez, egyre több részlet lát napvilágot a felújított gyűjteményről. Például az, hogy csak az első rész lesz rajta a lemezen, a másik két játékot le kell töltenünk.

Először Wario64 szúrta ki, hogy a készítők frissítették a Spyro Reignited Trilogy dobozképét, amelyen már az áll, hogy "letöltés szükséges" hozzá. A hivatalos honlapon még tisztább magyarázatot kapunk.

Eszerint aki a dobozos változat megvásárlását tervezi, számoljon azzal, hogy csak az első rész lesz rajta a lemezen, a Spyro 2: Ripto’s Rage-et, és a Spyro: Year of the Dragont külön kell letöltenünk hozzá. Ez automatikusan megtörténik a megjelenés napján.

Magyarán egy kis kényelmetlenségről van szó, ami a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy után furcsán jön ki, elvégre Crash mindhárom kalandja már alapból megtalálható volt a lemezen.

A Spyro Reignited Trilogy szeptember 21-én landol PS4-en és Xbox One-on.

8.
8.
Yanez
A mai szupergyors netsebesség mellett ez abszolút nem gondértékű eset.
7.
7.
Skygameboy
#3: Ilyen dologgal egyetlen egy játékban tallkoztam (metal gear) és ott is csak a multi részét érintette szóval szerintem ezen kár aggódni.


#4
Hozzá teszem az mgs incidens a szolgáltató dobozra is vonatkozott nem csak a ps-re szóval ezt a hozzászólást nem vágeszolom
6.
6.
csiki_92
#3: Patch formájában fogja letölteni, nem lesz serial hozzájuk.
4.
4.
#3: Ott a pont, lehet cserelhetni a lemezeket ps4-en, csak megse :-)
3.
3.
Juha
Gondolom ha használtan veszed, akkor pápá letöltés, marad az első rész, ami a lemezen van. Ennyi, nem kell ezt túlgondolni SZERINTEM!
2.
2.
NECROSMOKE
PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!
Úristen!!! 21 század, 25 GB egy lemez, 2 réteg...akár 3 reteg vag több i lehet.
Kaoják be!
Most tessék megkövezni :/
1.
1.
KRAT0S
Nem fért rá a lemezre vagy mi a a tosz?? lol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...