Sötét és halálos sírok az új Tomb Raiderben

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 3.
  • Videó
Megérkezett a Shadow of the Tomb Raider legújabb minielőzetese, amely az elfeledett maja sírokról szól. Bizony, Lara Croft ezúttal is letesztelheti ügyességét és problémamegoldó képességeit. Hiszen a név kötelez.

A sorozat egyik legfontosabb eleme a sírrablás, és ez a Shadow of the Tomb Raiderben sem lesz másként. A készítők összetettebb sírokat ígérnek, ahol Lara nem csupán a reflexeit teheti próbára, hanem elszántságát is, és nem kevés agymunka vár a leányzóra.

A hangulatukat tekintve elég sötét és kiábrándító kazamatákat keresünk fel a dzsungel mélyén, helyenként bizony halálos csapdákkal is szembenézünk.

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

1.
Oldman
Teljesen rendben van, hogy nagyrèszt sötèt helyeken kutakodhatunk a jàtèkban, viszont ha ùgy lesz megjelenìtve a kèp, hogy alig làthatunk valamit az egyèbkènt tetszetősnek ìgèrkező grafikàbòl, akkor megette a fene. A Horizon zero-ban hiàba volt sötètsèg esetenkènt, annàl gyönyörűen megalkottàk ùgy a szìneket meg a fènyhatàsokat, hogy az èjszakai sötètsèg alatt is mindent èlesen làtni lehetett, csak kissè zöldes/kèkes àrnyalatban. Ès mèg szèp is volt.. Larànàl azt làtom, hogy a zseblàmpa fènyènèl szèpen kivehető minden, de kissè tàvolabb màr korom sötètsèg honol. / gameplay-nèl / Tudom, hogy ez szőrözèsnek hathat a rèszemről, de engem ez zavar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...