Call of Duty 4 készülőben?

  • Írta: skiz0
  • 2006. november 13.
  • Pletyka
Link másolása
Forrásunk szerint az Infinity Ward-nál már készül a Call of Duty 4. Ez a csapat készítette a játék első két részét, és tőlük származik maga a COD ötlete is.
Forrásunk szerint az Infinity Ward-nál már készül a Call of Duty 4. Ez a csapat készítette a játék első két részét, és tőlük származik maga a COD ötlete is.

Az Activision bejelentette, hogy Infinity Ward fog fejleszteni előreláthatólag minden páros címet PC-re, míg a Treyarch készíti majd a páratlan részeket, mint például ahogy a Call of Duty 3-at konzolokra. Mellesleg a Call of Duty 2: Big Red One-t is a Treyarch fejlesztette, tehát erre alapozva még a páros című Call of Duty-k is jöhetnek konzolokra valamilyen alcímmel ellátva - valljuk be, ez azért elég furán hangzik.

A fent említett Call of Duty 4-ről azt mondják, hogy teljesen eltér majd a II. világháborús atmoszférától, így a rég múlt helyszínei helyett napjaink csatatereire összpontosít. Egyelőre még ismeretlen, de úgy néz ki, hogy a játék a következő résztől kezdve az Electronic Arts Battlefield-jére fog hajazni, tehát minden egyes rész előre fog lépni a jövőben valamennyit.

Habár a Call of Duty a single player részéről híres főként, ennek ellenére természetesen az Infinity Ward a multiplayer rajongókat sem hagyja cserben. Forrás szerint komoly netkóddal bír majd az új rész, így akár 54 játékos is lőhet egymásra online! A legtöbb FPS-player két-három kritikus pontot ismer az ellenfeleken (pl.: fej, mellkas), melyet párszor eltalálva könnyen a másvilágra küldheti felebarátját. A Call of Duty 4-ben azonban 16 ilyen pont lesz fellelhető! Ráadásul szó volt olyanról is, hogy meg tudod majd lőni egy ellenfél sisakjának az oldalát úgy, hogy kiszakadva a golyó átfúródjon az ellenfél fején, vagy csak szimplán leüsse a sisakot az ember fejéről. Sőt, állítólag képes leszel még arra is, lelőjed egy ellenségnek akár a fülét! És ez állítólag csak néhány újdonság volt a sok friss ficsőr közül.

43.
43.
Fr3ntzen
Sziasztok...regeltem már a forumra, mert idegesitett, hogy hogy lehuzzátok a CoD4-et. Én 3 évig versenyszerűen jatszottam a CoD1-el ami fantasztikus...aztan CoD2 ne is emlegessük, de most megmondom nektek, hogy a CoD4 nagyon jó lesz...és nekem tetszik ez az újítás hogy nem II. VH-s lesz. Ha a fegyverek használhatóságát eltalálják akkor az év Multi játéka lesz. Gépigényt se emelik a csúcsba sztem így mindenki tud majd vele játszani...és remélem ez az újítás a modern világ felé a CS-s barátainkat is vonzza majd...
42.
42.
dinidani19
A Call Of Duty-ból naon sok mindent tanultam a 2. világ háborúról.Kár hogy nem lesz 2.világháborús játék.Sztem nem lesz nagy jövedelme a C.O.D-4 nek így mert nem veszik majd az emberek.Már csak tom hisz C.O.D rajongó vok.
41.
41.
dinidani19
Szerintem nagynon kár hogy a C.O.D-4 nem szol majd a 2. világháború rol.Ez igy nem lesz jó.Most már mindegy.
40.
40.
D3ViL
Azért most én kiváncsi lennék hogy milyen gamet készít a mai világról a híres neves Call of Duty... :)
39.
39.
D3ViL
A Call of Duty 3 azt mondják azért nem jött ki PC re mert most mindenki megvette érte a consolokat (hogy jó sok legyen a k***** a bevétel)mert pc re van CoD1 & CoD2 minek egy 3. ww2 es is?? A CoD4 állítólag kilyön pc re,sőt nagy a valószínűsége.(hírekből is hallom)Különben teljesen egyetértek veletek,a ww2 nek én is nagy rajongója vagyok!ww2 4 ever :)
38.
38.
favago1996
há pedig ja. Az,hogy honnan vam meg az épp oly nagy titok , hogy a WoW-al törtszerverezek.Amúgy a CoD 4 télleg nm lesz WWll,ha láttad a vidit . azt mondják,hogy a CoD 2 volt az utolsó , amit megírtak pécére :
37.
37.
favago1996
Nos,énnekem megvan a COD 3-om,de nem túl érdekes.

A COD 4 ről egy video:http://www.youtube.com/watch?v=czi2EWsCZqk
Bár nemnagyon úgy tűnik mintha 2. világháborús lenne , de az mégjobb.SZTEM eléggé kifilézték a WWll és ez már egy kicsit unalmas.

a video PS3-on van,és még az elején is szaggat egy aprót. Legalábbis a WII és a PS3 meg a XBOX360-asok már tűkön ülhetnek!(átlehet írni sima xboxra,úgyhogy ne sírjatok!)Viszont a PC-t kihagyták a buliból,és se ezt , se a COD 3 -at ne várják :(
36.
36.
Superstructure
Hali, "ismét egy vélemény"!

Tisztára olyan vagy, mint McMurphy a

Száll a kakukk a fészkére c. könyvből.

(A film kicsit más)

A többiek meg persze tisztára olyanok,

mint a Hevenyek.
35.
35.
Superstructure
34.
34.
Superstructure
to: anonymus (én):

Nekem is tetszene a COD 4, őszintén szólva titokban

reméltem, hogy egyszer már elszakadnak a második

világháborútól. Azt gondoltam Vietnam lesz COD 3+ szinten,

attól féltem, csak Korea lesz (majdem ugyanazok a fegyverek),

erre mai lesz. Azt hittem, nem nyúlnak bele a mai konfliktusokba,

de megteszik, juhhhé!!!!

De tényleg, grandiózus volt az eddigi sorozat, de ez az örök németirtás már egy kicsit lejárt lemez, pláne, nem is lehet az ő

oldalukon játszani (mi lenne a történettel). Ja, nem vagyok

neonáci, de akkor is.

Azoknak, akik húzzák a szájukat, azt mondanám, képzeljék el,

milyen lenne, ha iraki autóbombázókat kéne irtani az új részben,

háttérben menne a CNN, mi meg felelőtlenül élvezhetnénk a lövöldözést...

Megyek, utána is nézek a neten, hogy miről lehet szó.

33.
33.
noa13
ez tényleg NagyKiBasz,hogy a 3.része nem jelent meg Pc-re!de rem...,hogy meg fog jelenni ---b.ssz.k.m.g!a 4.részröl meg annyit, hogy a Call Of Duty II.Viläghäborus Gamme,de talän jó lessz..TALÄN
32.
32.
Adam9212
pumukli, nincs igazad :( sajnos! a Call of Duty 3 témában megtalálod a választ h miért...
31.
31.
pumukli007
Olyasmit olvastam hogy 2007 decemberében fog megjelenni a COD3.EZ VAN törődjünk bele

30.
30.
skiz0
Nah jó emberek, asszem visszavehettek ebből az egymást gyunyóló, szidalmazó, és itt-ott politizáló ronda stílusotokból...ez nem chat.hu...szóval legyetek oly szívesek visszafogni magatokat!

köszi!
29.
29.
pumukli007
ANYÁD A BALFASZ!!!!!!!!!!!!!!!!

Adam9212
28.
28.
Circa001
Szerintem a COD 4 az ilyen Iraq-i háborúkról fog szólni. (szerintem)
27.
27.
Adam9212
pumukli te teljesen retardált vagy XD méghogy 5 pálya loool.. ekkora b*lfaszt :D :D :D :D XD
26.
26.
pumukli007
Szeretnétek mi?! a ha küldenék ide valamit nem?

Amúgy 5 pálya van benne(a traning pálya is benne van)amúgy tök olyan mint a www.youtube.com-on van a videókban

szal semmi esztra
25.
25.
Utys
Hy: Igen emu van, de sajna nem működik, szal nem kéne ordítani. Illetve működik de szinte minden játszhatatlan, max akkor tudsz Final fantasysni ha paksod van :P
24.
24.
Necros
Lehet, hogy konzolos demóval játszik. :)
23.
23.
bem
mi pc-sek meg crysys-ezni fogunk.
22.
22.
Wittmann
csak hát a Call of Duty ne legyen már a mai időben :-/

a 4 is lehetne II. Világháborús

vagy inkább a 3-at kiadnák PC-re
21.
21.
majoros25
Szerintem a Call of Duty nem a jövöbe és a mostani korra kéne elkészíteni hiszen ez a játék az első és második világháborúról volt szó nem a jövőröl nekem ez nem nagyon tetrszik ez nagy hülyeség az ember honna tudja hogy lesz még háború és más csata szerintem már nem kéne négy az már nem az igazi lenne és ezekkel a részekkel meg voltam elégedve most már inkább azt kén hogy a cod 3-at PC változatban el kéne készíteni. Nekem ez lenne a fontos vagy kiegészítőket csinálni de az már túl simses nem tom de nekem ez nem tetszik a jövőröl háborút ezért nem szeretem a Battlefieldet :)
20.
20.
Adam9212
Norberto írd már meg légyszi hogy hogyan sikerült:)
19.
19.
FNorberto
Én meg jövök elolvasni a hozzászólásokat,gondoltam a PC-sek most örülnek.Erre mit látok?Megint húzzák a szájukat!Itt mindenki pesszimista?Nézzétek a jó oldalát!A 4 jön PC-re!A 6 jön PC-re(ha lesz)!ÁÁ4Én inkább meek tovább CoD3-azni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...