Megjelent az Overcooked 2, itt a launch trailer

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 7.
  • Videó
Link másolása
Négyfős online multiplayerrel, vadiúj receptekkel, na és persze az eddigieknél is buggyantabb pályákkal jelent meg az Overcooked második része. Az utolsó kedvcsináló remekül bemutatja a konyhában uralkodó káoszt.

Készítsétek a serpenyőt és a késeket - megérkezett az Overcooked 2! A kooperatív szakácsjáték második felvonása az eredeti játék nyomdokaiba lép, az eszementséget viszont feltekerte 120 százalékra. A hajmeresztő helyszíneken berendezett konyhák és az egyre gyorsabban érkező rendelések nem engedik majd, hogy a séf elbóbiskoljon a leves fölött!

Az Overcooked 2 47 vadonatúj pályával, 16 játszható karakterrel és kilenc alaprecepttel érkezik. Az utóbbiak persze kapnak egy halom variációt is, így például ha hamburgert kell felszolgálnunk, akkor azt néha extra sajttal, vagy éppen paradicsom nélkül kell majd elkészítenünk. Az eredeti Overcooked talán legnagyobb buktatója az volt, hogy nem volt benne online multiplayer - ezt szerencsére a második részre orvosolták, így mostantól a lokális co-op mód mellett a világhálón keresztül is segíthetünk odaégetni az ebédet.

Az Overcooked 2 elérhető PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve Nintendo Switchen.

3.
3.
louie
#2: Filthy casuals :D
Viccet félretéve, hasonló véleményen vagyok én is, bár az tény hogy olyan emberekkel is meglepően jó eredményeket értem el akik akkor fogtak először (fél) kontrollert a kezükben :D persze nem gyerekekről van szó, az nyilván fontos tényező
2.
2.
B-Shaggy
#1: hopsz, véletlen valahogy elküldtem. :D Szóval... az volt, hogy nagy családbarát casual játékként reklámozzák, és annak is tűnik, de piszok nehéz tud lenni, és néhány pályán nem nehezítésként hozták létre az akadályokat, hanem konkrétan csak azért, hogy az embert idegesítsék. Semmi gáz nem lenne vele, egyszer gamer haverokkal leültünk és max másodszorra mindent ki tudtunk maxolni, csak az ilyen játékokat az ember nem feltétlenül a 15 éve gamelő haverjaival akar tolni.
El lehet boldogulni egyébként casual barátnővel, kisebb gyerekekkel is, csak az volt a gáz, hogy egy idő után Angry Birds - szerű "You don't have enough stars to start this level" üzenet várt, és rohadt szar érzés volt lefordítani a kisebbeknek, hogy habár vért izzadva készítettük a hamburgereket 3 egymástól folyamatosan távolodó kamionon, 10 próbálkozás után meglett a 2 csillag, most vissza kell menni és 3 csillagra felvinni. Az lenne a jó, ha lehetne állítani a nehézséget attól függően, hogy kik játszanak.
1.
1.
B-Shaggy
Az előző legnagyobb buktatója az volt, hogy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...