Overcooked 2 PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatódik az őrült főzőshow!
Típus:

Overcooked 2 - irány a karnevál!

Carnival of Chaos címmel új DLC-t kap minden idők egyik legpörgősebb konyhai játéka, melyben az új helyszínek, ételek és koktélok mellett még egy sugárhajtóművel felszerelt kerekesszékes séf is vár ránk.

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

Overcooked 2 teszt

Úgy érzed, otthonosan mozogsz a konyhában? Az Overcooked pillanatok alatt rácáfol erre, hiszen temérdek nehezítéssel kell szembenézned. Még szerencse, hogy kapunk segítséget!

Megjelent az Overcooked 2, itt a launch trailer

Négyfős online multiplayerrel, vadiúj receptekkel, na és persze az eddigieknél is buggyantabb pályákkal jelent meg az Overcooked második része. Az utolsó kedvcsináló remekül bemutatja a konyhában uralkodó káoszt.

E3 2018: Jó mókának ígérkezik az Overcooked 2

A Nintendo tegnapi konferenciáján mutatkozott be a konyhai szakácsok mindennapjait bemutató jópofa, kooperatív módra kihegyezett Overcooked folytatása, amit most mozgás közben is meg tudunk mutatni.

E3 2018: Overcooked 2 bejelentve

Még egy pletyka került megerősítésre! Az Overcooked 2 már úton van, ám nem csak Switchre jön, hanem PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is. A premier is közel van, augusztus folyamán landol a boltokban.