Control - bemutatkozik a játék helyszíne

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
Harmadik részéhez érkezett a Remedy idei E3-on leleplezett játékát, a Controlt bemutató videósorozat. Az új epizódban Sam Lake, Mikael Kasurinen és Anna Megill beszélnek az FBC főhadiszállásáról.

Az idei E3-on mutatkozott be a Remedy legújabb fejlesztése, a Control, ami ezúttal sem szakad el a csapat által eddig is pörgetett paranormális irányvonaltól. A játék főhőse Jesse Faden lesz, aki a különleges, megmagyarázhatatlan ügyekkel foglalkozó ügynökség, a Federal Bureau of Control ügynöke. Főhősünk épp New Yorkba, a főhadiszállásra tart, amikor kiderül, valami komoly kalamajka történt a központban. A mi feladatunk lesz kinyomozni, mi is történt valójában az Oldest House-ban.

A Quantum Breakből is nagykanállal merítő Control megjelenése valamikor jövőre lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A videósorozat korábbi epizódjait alább láthatjátok:

1.
1.
elgeri
Akárki akármit mond, nekem ez ránézésre egy Quantum Break 2 :D
Tudom, ott "csak" az időt manipuláltunk, itt meg sokkal szabadabban van véve a manipulálhatóság határa, de akkor is. Maga a kinézet, a megvalósítás, és hogy ugyanúgy manipuláljuk a környezetünket, nekem ez erre emlékeztet.
De egyáltalán nem baj, egy folytatásnak is örültem volna, így ez is tetszik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...