GC 2018: Pokoli traileren a Devil’s Hunt

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 9.
  • Videó
Hamarosan kezdetét veszi a kölni Gamescom, s ennek apropóján a Layopi Games kiadta a közelgő külső nézetes akciójátékának gameplay trailerét. A démonok és angyalok között háború dúl, a helyszín a pokol.

Július végén mutatkozott be a lengyel Layopi Games külső nézetes akciójátéka, amely Paweł Leśniak első regényéből, a Równowagából készül. Főszereplőnk, Desmond a démonok és angyalok ősi háborújában találja magát. Rengeteg ellenfél szakad a nyakunkba, amiket karmokkal és az öklünkkel likvidálhatunk.

De vigyázz, ha túl sokat alkalmazod a démoni képességedet, elveszíted emberi mivoltodat! (Persze ha pont ez a cél, akkor nem szóltunk.) A fény és a sötétség csatája tehát egy roppant élvezetes videojátékban mutatkozik meg, a premier jövőre várható PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

7.
bitbandita
#6: Sőt, annyira komolyan veszik, hogy anno amikor megjelent a Witcher 2, a lengyel államfő azt vitte ajándékba Obamának! Elég cool.
6.
TolokocsisIsBack
Mivan ezekkel a lengyelekkel? Előbb a Witcher széria, később lesz a CB77 most meg ez? Csak úgy "hányják" magukból a jobbnál jobb címeket! Mondjuk a lengyel állam rendesen támogatja is a videojáték iparjukat. Lehetne mit átvenni tőlük.
3.
xICEMANx
Jézusom!, De feelinges! azta....
1.
crytek
Jóféle, nagyon várom már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...