Frissítve: The Quiet Man - az első ingame látnivalók

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 10.
  • Képek
Link másolása
A Square Enix E3-as showján értetlenül vakargattuk a fejünket a The Quiet Man bejelentésekor. Most végre kiderült, milyen játék lesz az élőszereplős átvezetőkkel operáló anyag. Ingame screenshotjaink is vannak!

Természetesen a The Quiet Man sztorija még mindig hétpecsétes titok, a Square Enix csupán pár homályos utalást tett "egy női madárra, akit egy olyan ketrecbe zártak, amit egy tigris őriz". Bizonyára a madarak a főszereplőket szimbolizálják.

Főhősünk egyébiránt Dane, a hölgy Lala névre hallgat, míg a maszkos illetőt szimplán Masknak hívják. Az élőszereplős jelenetekkel operáló játékban a narratíva kimondottan fontos lesz, a sztorit a játékosok döntései alakítják. Helyszínünk New York, ahol éjszaka számos bűneset történik. Gengszterekkel (Marcelo és Peter) és a rendőrnyomozókkal (köztük Ash hadnaggyal) is összetűzésbe kerülünk.

Bizonyára egy vagy több gyilkosság megoldásán dolgoznak hőseink, az már biztos, hogy a helyszínek pontos felfedezése kulcsfontosságú, de közelharci szekvenciáknak is örülhetünk.

A The Quiet Man PC-re és PS4-re készül. A premier dátuma még nem ismert.

Ingame képek:


Az élőszereplős átvezetők képei:


Update! A Square Enix egy tegnapi livestreamben mutatta be mozgásban a játékot:
 
1.
1.
Yanez
Amennyire felkeltette elsőre az érdeklődésem, most annyira vagyok elszörnyedve ettől a komédiától. Mi a franc ez??? Az ellenfelek, mint akik lassított felvételben járkálnak, és ennél még röhejesebb, ahogyan a többiek abszolút semmit nem csinálnak, míg püfölöd az egyiket, aki szintén csak szemlélő módban van.

Eddig az évezred poénja, de még bőven van idejük ezeket a hibákat helyrehozni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...