Cuphead - túl a 3 millión

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 10.
  • Biznisz
Link másolása
A Studio MDHR piszok nehéz platformere hivatalosan is triplaplatinás lett. Nem rossz teljesítmény ez az eladások szempontjából, hiszen a klasszikus Disney-rajzfilmeket idéző játék alig egy éve jelent meg.

Jókora mérföldkőhöz érkezett a Cuphead, a tavaly szeptemberi premier óta több mint 3 millió példány kelt el belőle. A kézzel rajzolt 2D-s platformer sikere persze nem véletlen, hiszen a meredek nehézségi görbe ellenére a Studio MDHR valami olyan különlegeset alkotott, ami világszerte varázsolta el a játékosokat és kritikusokat egyaránt.

Ezzel pedig persze ők is tisztában vannak, így amellett, hogy a játék hivatalos oldalán köszönetet mondtak a rajongóknak, egy kisebb leárazással szeretnék megünnepelni ezt a jókora számot. A Cuphead tehát néhány napig 20 százalékkal olcsóbban vásárolható meg mind a Steamen, mind pedig Xboxon.

Reméljük, hogy volt idejük a srácoknak koccintani egyet erre, de az biztos, hogy nem csak üldögélnek az oakville-i irodában. Készül ugyanis a Cuphead DLC-je, a The Delicious Last Course, amely egy új karakterrel, új helyszínnel és persze egy halom bossharccal várja majd vissza a rajongókat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...