Shadow of the Tomb Raider - Lara lesből támad

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Újabb nap, újabb Shadow of the Tomb Raider-minielőzetes, a terítékre pedig ezúttal Lara közelharci technikái kerültek. A párducok és egyéb nagymacskák simán elbújhatnak, új trónörökös került a ragadozók ranglétrájára.

Az Eidos Montréal és a Square Enix szinte minden nap újabb látnivalókkal bombáz minket a Shadow of the Tomb Raider kapcsán. Nem is baj ez, hiszen alig bírunk vele betelni. A legújabb 40 másodperces ízelítő ezúttal a lopakodásra, azon belül a lesből támadásra fókuszál.

Egy valami biztos: vigyázzunk, ha kést adunk Lara kezébe! Legyen szó hátulról osonásról, a fákról való leugrásról, vagy a víz alól támadásról, főhősnőnk minden helyzetben feltalálja magát - az eredmény pedig sosem kedvez a rosszfiúknak.

Karikázzátok be a naptárban szeptember 14-ét, a Shadow of the Tomb Raider ugyanis ekkor kerül a boltok polcaira Xbox One-on, PlayStation 4-en, illetve PC-n.

47.
47.
godach
#46: "Lehetne kérni, hogy ésszel és kulturáltan tegyétek, és mondjuk azt töröljétek, aki folyamatosan sértegeti azt, akinek más a véleménye, mint neki"

Sokkal több idő lenne, mint amikor a barátnőnk felbosszant, feljövünk és jól megmutatjuk pár DEL-el, hogy mi vagyunk a tökös csávók
:/
46.
46.
madSci
Azért ez most egy elég gáz moderáció volt, srácok.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy a #42-est miért is moderáltátok ki? Kulturáltan leírta a véleményét egy kommentelő ámokfutásáról. Akinek számos, sértő kommentje még mindig nincs kimoderálva akkor már.
A moderáció nem arról szól, hogy önkényesen, össze-vissza kitöröltök kommenteket, csak úgy random.
Lehetne kérni, hogy ésszel és kulturáltan tegyétek, és mondjuk azt töröljétek, aki folyamatosan sértegeti azt, akinek más a véleménye, mint neki?
44.
44.
madSci
41.
41.
Robilluma
35.
35.
Dreadlox
Nekem csak annyi, hpgy miért nem tudták Lara arcát megtartani? 2013as opening videóba pl teljesen más arca volt mint amit most láthatunk.
32.
32.
madSci
A TR-nek továbbra sem a grafikájával van a probléma (mert az azért elég szép), hanem az animációval és az élethűséggel. Egyszerűen kellemetlen nézni azt a mozgást, a kihagyott mozdulatsorokat, semmi folyamatosság nincs benne.
Csak közben minden ebbe az irányba megy. Elég megnézni pl. a Red Dead Redemption 2 animációit, hogy fájóan látható legyen a különbség.
30.
30.
godach
#24: Megvan PS4-re mind a négy rész, csak még bontatlan. A The Lost Legacy hiányzik még, de most Spidey és más is jön, nem költöm a pénzt azért, hogy csak ott legyen. :D Nem mondtam, hogy nem fogom kitolni, csak hogy gyors egymásutánban, becsömöl az ember tőle. :D
28.
28.
KratoS
Nézz már szét tököm....minden mérföldekre van már az alapjainak számító részektől. Gondolom az senkinek nem tűnt fel hogy a legtöbb játékban 2 hadosztályt hentelünk le egyszemélyben. Sőt, ez a mostani játékoknak a sarokköve: le kell győzni az ellenfeleket....Most ez itt miért probléma.
25.
25.
Macifasz
#23: Az kimaradt, hogy én i piszkosul élveztem a TR-t és a Rise of the TR-t is. :-) Tervezem is újrajátszani őket az új rész előtt, hogy visszarázódjak.:-)
24.
24.
Macifasz
#23: Nincs is ezzel semmi bej, nem vagyunk egyformák. Bár most tényleg jó áron van a 4. rész és a The Lost Legacy is, így sztem érdemes lenne...aztán egyszer kitolod. Hidd el, megéri. :-) De addig is, várjuk Lara új kalandját, már nincs 1 hónap. Már ha a Croft kiadás van meg, akkor ugyan is 2 nappal előbb játszhatsz. :-)
23.
23.
godach
#22: Én imádtam az UC-t. A másodiknál csöppentem bele, aztán megvettem mindet ps3-ra, majd ps4-re is. A 4-es kiadások még fóliában, mert mindent szeretek sorban játszani. A PS3-on a harmadik résznél, amikor 10 perc alatt az 5. epic ugrása volt Nathannak, ugyan azzal a manőverrel csak más "skinekkel" már ásítozva játszottam tovább.
Így sajna a 4.hez nem tudok viszonyítani, mert már sem a NDCollectionhoz, sem pedig a 4.-hez nem volt kedvem. Sőt, most jó árasítva be tudnám szerezni a (megnemmondom mi a csajos rész címe)-t is, de még csak azt sem érzem, hogy nekem ez kellene.
A TR azonban odatette magát. Legalábbis, számomra.
5.
5.
godach
#4: Az még nem magyarázza hogy egyéb hírértékű gamer dolgok meg elvesznek, mindaddig míg az egyik helyen meg nem jelen véletlen amikor nincs napi Lara vagy Fallout. Persze akkor megy a másolás. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...