Így fest mozgás közben a The Elder Scrolls: Blades

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Mi már tudjuk, hogy melyik játék fogja szívni az akksinkat a közeljövőben! A Bethesda ingyenes dungeon crawlere, a The Elder Scrolls Blades igazi zseb-Skyrim lesz. A GameSpot jóvoltából bő 10 percig figyelhetjük a mobilos kalandozást.

Nem hiányozhatott az idei QuakeConról az idei E3-on bemutatott The Elder Scrolls: Blades sem. A GameSpot csapata volt olyan szerencsés, hogy saját kezűleg próbálhatták ki a Bethesda játékát a helyszínen - az alábbi videót nekik köszönhetjük!

De miről is van szó? Egy vérbeli dungeon crawlerről, amely ismét visszavisz minket Tamriel veszélyekkel teli világába. A Blades elit katonájaként a Dragonborn történetéhez hasonló epikus kalandokban vehetünk majd részt, megküzdhetünk más játékosokkal az arénában, illetve kapunk majd egy saját falut is, melyet kedvünkre építgethetünk, szépítgethetünk.

A The Elder Scrolls: Blades a tervek szerint még idén befuthat az iOS-es és androidos készülékekre, de később PC-s, konzolos, sőt, VR-os verzió is várható, mindezek pedig a cross-play lehetőséget is támogatni fogják.

1.
1.
markoci555
azt hittem ez olyan lesz amiben 1 irányba mozgunk, így nem tűnik olyan rosszank, de nekem tipikus mobilos játéknak tűnik azokkal a drágakövekkel: farmolj/nézz reklámot/várj egy évet vagy fizess
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...