The Elder Scrolls: Blades Mobil

3D dungeon crawler a The Elder Scrolls univerzumában.
Típus:

The Elder Scrolls-sorozatot készít a Netflix?

Vaskos pletykával indul az év, a híresztelések szerint sorozatot készítene a The Elder Scrolls alapján a Netflix. Hivatalos megerősítés még nincs, a Fallout-adaptáció tükrében azonban egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog.

A Switchet is eléri végre a The Elder Scrolls: Blades

A The Elder Scrolls-sorozat mobilos mellékága a korábbi csúszás után végre eléri a Nintendo Switchet is. Ami még ennél is jobb hír lehet, hogy a korai hozzáférésnek is vége: a Blades a legújabb frissítéstől teljes játéknak tekintendő.

The Elder Scrolls: Blades - csúszik a Switch-premier

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem idén költözik Nintendo Switchre a mobilokon már egy ideje játszható The Elder Scrolls: Blades. A Bethesda jelentése szerint 2020 elejére tolták át a tervezett megjelenést.

E3 2019: Újabb adag Nintendo-bemutató

Tegnap folytatódott a Nintendo E3-as livestreamje, a Nintendo Treehouse, ahol ismét rengeteg tartalmas játékmenet-bemutatót nézhettek végig az érdeklődök. Lesznek visszatérők, illetve új bemutatkozók is.

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.

E3 2019: Elsweyr lángokban áll

A Bethesda konferenciáján természetesen nem maradhatott el a The Elder Scrolls Online és a Legends sem. Mindkét cím Elsweyr távoli vidékére, a khajiit nép szülőhazájába vezet minket.

Már mindenki töltheti a The Elder Scrolls: Bladest

Véget ért a zárt béta időszaka, így regisztráció nélkül, teljesen ingyenesen tölthető iOS-re és Androidra a The Elder Scrolls világán játszódó dungeon crawler. Technikailag azonban maradunk az Early Access-fázisban.

The Elder Scrolls: Blades bétateszt

Mi van a zsebemben? Hordozható Tamriel: megérkezett a Bethesda fantasy univerzumának mobilos mellékága, legalábbis early access-verzióban. Tömegközlekedtünk, farmoltunk, falakba ütköztünk!

Remekül rajtolt a The Elder Scrolls: Blades

Habár még mindig korai hozzáférésben van, a Bethesda legújabb mobilos játéka tarolt az App Store-ban. Alig egy hét leforgása alatt a letöltési listák élére került, a játékon belüli vásárlásaival pedig már több mint 500 ezer dollár bevételt hozott.

Early Access-fázisban a The Elder Scrolls: Blades

Még egy meglepetéssel szolgált a Bethesda a The Elder Scrolls-rajongóknak a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján: tegnap Early Access-fázisba lépett a The Elder Scrolls: Blades, a készítők folyamatosan hívják be a játékosokat tesztelni.