Rainbow Six: Siege - újabb ingyen hétvége várható

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 13.
  • Akció
Link másolása
Ha eddig valamiért nem próbáltátok ki a Ubisoft falrobbantgatós shooterét, akkor itt az alkalom, hogy bepótoljátok a dolgot. Augusztus 16-20. között korlátlan kommandózásban lehet részetek PC-n, Xbox One-on és PS4-en egyaránt.

Ha nincs még program a hétvégére, akkor van egy tippünk, hogy mivel üthetnétek el az időt: menjetek strandra! B-tervnek viszont jó lehet a Rainbow Six: Siege következő ingyenes hosszú hétvégéje, csütörtöktől egészen jövő hét hétfőig ugyanis bárki hozzáférhet majd a játék sztenderd kiadásának összes tartalmához. Ez magába foglal minden játékmódot, pályát, illetve az összes operátort, így még a Starter Edition tulajdonosai is jól járhatnak.

A Free Weekend a játék összes platformján érvénybe lép majd, így mindegy, hogy PC, Xbox One, vagy esetleg PlayStation 4 csücsül a nappaliban, a szórakozás mindenki számára garantált. A számítógépes, illetve a PS4-es játékosok már augusztus 14-től előtölthetik a játékot, így nekik nem kell majd az ingyenes hétvége legelső napján ezzel bíbelődni.

1.
1.
zozo76hun
ez mar hanyadik ingyenes hetvege?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...