Rainbow Six: Siege - újabb ingyen hétvége várható

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 13.
  • Akció
Ha eddig valamiért nem próbáltátok ki a Ubisoft falrobbantgatós shooterét, akkor itt az alkalom, hogy bepótoljátok a dolgot. Augusztus 16-20. között korlátlan kommandózásban lehet részetek PC-n, Xbox One-on és PS4-en egyaránt.

Ha nincs még program a hétvégére, akkor van egy tippünk, hogy mivel üthetnétek el az időt: menjetek strandra! B-tervnek viszont jó lehet a Rainbow Six: Siege következő ingyenes hosszú hétvégéje, csütörtöktől egészen jövő hét hétfőig ugyanis bárki hozzáférhet majd a játék sztenderd kiadásának összes tartalmához. Ez magába foglal minden játékmódot, pályát, illetve az összes operátort, így még a Starter Edition tulajdonosai is jól járhatnak.

A Free Weekend a játék összes platformján érvénybe lép majd, így mindegy, hogy PC, Xbox One, vagy esetleg PlayStation 4 csücsül a nappaliban, a szórakozás mindenki számára garantált. A számítógépes, illetve a PS4-es játékosok már augusztus 14-től előtölthetik a játékot, így nekik nem kell majd az ingyenes hétvége legelső napján ezzel bíbelődni.

1.
zozo76hun
ez mar hanyadik ingyenes hetvege?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...