Diablo III - tényleg jön Nintendo Switchre is

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 16.
  • Pletyka
Link másolása
A korábbi pletykák után újabb muníciót kapott a Diablo III Switchre költözésének híre, ráadásul ez a mostani gyakorlatilag felér egy hivatalos bejelentéssel. A Forbes idő előtt mutatta be a Diablo III: Eternal Collectiont.

Az elmúlt hónapokban több alkalommal is felröppentek olyan szóbeszédek, miszerint a Blizzardnak még mindig vannak tervei a Diablo 2012-ben megjelent harmadik részével. Erre maga a stúdió is ráerősített, hogy aztán cáfoljon, majd később egy videóüzenetben sejtelmesen jelezze, több Diablo-projekt is készül náluk.

Ebből az egyik, úgy tűnik, hamarosan bemutatkozhat, a Forbes ugyanis túlzottan lelkes volt, így idő előtt lerántotta a leplet a Diablo III sokat pletykált Nintendo Switch-változatáról. Az időközben eltávolított cikkben a magazin több részletet is elárult, így például kiderült, hogy 59,99 dollárba fog kerülni a Diablo III: Eternal Collection, ami az alapjáték mellett tartalmazni fogja a Reaper of Souls kiegészítőt, továbbá a Rise of the Necromancer DLC-t is.

Emellett a vásárlók kapnak Switch-exkluzív bónuszokat is, méghozzá nem meglepő módon egy The Legend of Zelda témájú skin, páncél és egyéb apró játékbeli kiegészítők formájában. A Forbes azt is megerősítette, hogy a hamarosan induló Nintendo Switch Online-nak köszönhetően akár négyen is játszhatunk majd, de erre egyébként lokálban, ugyanazon a Switchen is lesz lehetőségünk.

A Blizzard egyelőre nem kommentálta a hírt, de esélyes, hogy a hamarosan rajtoló Gamescomon, legkésőbb a novemberi BlizzConon megejtik a hivatalos bemutatót.

5.
5.
Chinlee
4.
4.
Metrox
Kár, hogy pc nem lehet poén kedvéért kontroller játszani. Akkor talán még le is kötne újra....
Én amúgy nem bánom, hogy a játékok egy része régebben is megjelent már. Hisz például a Disgaea széria szerintem pont az ilyen készülékeken a legjobb játszani.
3.
3.
Ooorky
#2: Őszinte részvétem.
2.
2.
GemForge
Sztem nem gáz. Sőt fantasztikus, hogy ezeket a játékokat ezek után magaddal is viheted bárhová. Én meg pont azt akartam írni, hogy lehet, hogy harmadszorra is megveszem a Diablo 3-mat? :)
1.
1.
godach
Ööö félre ne értsen senki, nagyon szeretem a nintendo konzolokat (van is több) de csak nekem ciki hogy egy current gen konzol bejelentéseinek 80%-a több éve elérhető game.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...