Többféle Diablo-projekten dolgozik a Blizzard

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
Brandy Camel, a Blizzard közösségi menedzsere egy videóban jelentette be, hogy a csapat egyszerre többféle Diablo-projekten is dolgozik, amelyek közül néhányat már idén megkapnak a rajongók.

A közösségi menedzser, Brandy Camel bejelentése szerint a Blizzard továbbra is komoly erőforrásokat fordít a Diablo-sorozatra. A csapat többféle projekten is dolgozik, amelyek között akadnak olyanok, amelyek elkészülte több időbe telik, de van olyan fejlesztés is, amit már idén megkapnak a rajongók.

Ez egyébként teljesen egybecseng a korábbi információkkal, hiszen nyílt titok volt, hogy a stúdió kifejezetten egy új Diablo-játékhoz keres szakembert. Az persze nem tisztázott, hogy ez egy újabb Diablo III-kiegészítőt vagy egy direkt folytatást jelentene. Emellett az sem kizárt, hogy a szintén sokat pletykált Nintendo Switch-kiadás készül el végre.

10.
10.
noblem1983
#8: CD Keys-en annyi éppen
9.
9.
Chrysh
#6: Majd kitesznek ugyanúgy a Blizzconra is egy seggfejet aki majd azt mondja, hogy "Van egy projekt, dolgozunk rajta" és annyi.
8.
8.
markoci555
#7: nem tudom hol látsz te ennyiért (vagy eurót számoltad el), de szerintem kivárom a következő -50-t hivatalos battlenet-ben, csak az a baj hogy nem szólnak úgy emailben mint a steamen, mintha nem kéne nekik a vevő...
7.
7.
noblem1983
#5: Nem kell ezen mint gondolkodni szinte ingyen adják már 17,09€ digitálisan a battlechest a Necro meg külön dlc amit akciósan 10€-ért is hozzád vágnak ha annyira kell. Kevés ilyen ár/érték arányú játék van amibe akár ezer órákat is el lehet tölteni
6.
6.
PaprikaJancsi
Az EA is elvileg több Star Wars projecten dolgozik. XD
5.
5.
markoci555
#2: nem hiszem hogy kártyajátékkal jönnének a hearthstone mellett (esetleg oda tennének bele kibővítve az univerzumot, amit szintén kétlek, mert mindig előhúznak valamit, most megint goblinokat vagy miket)

én várok hogy hogy vegyem meg a 3-ast, nekem sincs meg, de nem akarok pluszba össze vissza fizetni mint sc2-nél
(most rákeresve battlechest van 2 az egyben, de mondom, ha még jön valami, megszívom, meg ez a necro cucc se tudom miért van külön, de necro-zni mindenképp akarok. Lehet jön valami kiegészítő még, és 3-as pack lesz, a necro marad kívülálló, akkor kénytelen leszek úgy)
4.
4.
Hab
Nem azt mondta, hogy idén megkapjuk hanem megmutatják. Van különbség!
2.
2.
godach
Gondolom valami kártyajáték az egyik. Engem kifejezetten mondjuk az nem érdekel, de gondolom van rá kereslet, mivel sok jön így nem zavar. Remélem új rész is lesz, mert a második részt rongyosra játszottam, (mondjuk a három még nincs meg) szóval, lesz mit pótolni addig is.
Apropó, aki nem ismerné annak Baldurs Gate Dark Alliance 1-2.
Igaz, régi ps2/xclassic és gamecube játékok, de szerintem kifejezetten jó "klón" annak aki már vágyna valami hasonlóra.
1.
1.
hadzsime
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...