Pókember beveszi New Yorkot

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon a Spider-Man megjelenése, így a Sony és az Insomniac Games is rákapcsolt a promócióban. A középpontban ezúttal a játék helyszíne, New York, valamint a város adta lehetőségek lesznek.

Izgatottan várjuk a szeptemberben bemutatkozó Pókember-játékot, aminek legfrissebb kedvcsinálója az eddig kevesebb fókuszt kapó helyszínt, azaz New Yorkot veszi górcső alá. A felvétel részletesen bemutatja, milyen sokféle lehetőségünk lesz majd a várost járva, legyen szó a bűnözők üldözéséről vagy éppen a lakókkal készített szelfikről. Közben pedig J. Jonah Jameson és Peter Parker viccesre szabott beszélgetését hallgathatjuk, természetesen Pókemberről.

Közben pedig magában a városban is beindult a játék marketinggépezete, a New York-i metrón utazók ugyanis tegnap szembesülhettek vele, hogy az egyik vagon teljes Pókember-külsőt kapott. Az erről készült képeket itt nézhetitek meg:


Megjelenés szeptember 7-én, kizárólag PS4-en.

7.
7.
kamgecam
Érdekes, eredeti, dinamikus és gyönyörű grafikája van. Legjobban várt játék idén Red Dead mellett!
6.
6.
cyberstaker
#5: Nem sok köze van ennek a ps2 es pókember 2 höz. Összesen annyi hogy mindkettőben van pókember :D
5.
5.
adamsfamily
#4: Lényegében megcsinálták a ps2-es Spiderman 2-t újra,szebb grafikával.Mondjuk szánalmasnak tartom,hogy próbálják eladni az egészet saját ötletként.
4.
4.
Darksiders84
Nem hasonlítani akarom de volt X360-ra/Ps3-ra Prototype 1-2 emlékeim szerint nagyon gyenge grafikával akkoriban viszont szabadság érzet volt benne rendesen most ez ilyen szép grafikával normális storival reméljük kiemelkedő nagyvárosi szórakozás lesz nem csak film és képregény rajongóknak. Előrendeltem én is várom.
3.
3.
Firsttime
Komolyan mondom ha az egész játék csak abból állna hogy össze vissza lehet ilyen módon ugrabugrálni new yorkban spidermannel már akkor is elégedetten csettintenék. Marha jól néz ki és igazán dinamikusnak tűnik.
1.
1.
xICEMANx
Nem semmi ahogyan kinéz. Alig várom, hogy tolhassam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...