GC 2018: Bejelentésekkel indul a kiállítás

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 19.
  • Rendezvény
Link másolása
Hivatalosan kedden veszi kezdetét a tizedik Gamescom, a nyitóünnepség pedig nemcsak a jubileum miatt lesz különleges. A szervezők több kiadóval együttműködve megerősítették, játékbejelentésekre is lehet majd számítani.

Kedden kezdetét veszi az idei Gamescom, ami azért is különleges, mert jubilál az esemény: most ünnepli majd tizedik születésnapját. A nyitóünnepség ennek megfelelően igazán különleges lesz, ugyanis több kiadó is itt mutatja majd be először újdonságait.

A bejelentés szerint a Ubisoft és a THQ Nordic is itt leplezi le egy-egy új játékát, emellett bejelentésre készül a Koch Media, a Deep Silver, valamint a Bandai Namco is. A bemutatott címek közül többet ki is lehet majd próbálni a kiállításon, aminek eseményeit a hivatalos oldalon is követni tudjátok majd.

Az idei Gamescomnak ismét Köln ad otthont, a rendezvény pedig augusztus 21-én rajtol el és egészen augusztus 25-ig tart majd. A nyitóesemény délelőtt 11 órakor kezdődik.

21.
21.
PaprikaJancsi
#19: Én sem valószínű, hogy költenék 100ezernél többet VGA-ra. Inkább leveszem a grafit mediumra/ vagy lowra, ha olyan a játék. Engem nem nagyon zavarnak az ilyen kompromisszumok, de aki 300at költ rá, tegye, szíve joga, arra költi amire akarja, végülis nem az én pénztárcám :)
17.
17.
Ha már belinkeled a kiállítás hivatalos oldalát, megnézhetnéd azt is, hogy a rendezvénynek mi is a neve pontosan. Ugyanis az nem Gamescom, hanem gamescom, kisbetűvel írandó.

A legközelebbi szerkesztőségi megbeszéléséken add át az infot a többieknek is, évek óta leírom, minden évben, mégsem rögzül egyikőjük fejében sem.

gamescom

Ennyi.
15.
15.
kexiaxel
Jöhetne már egy új mortal kombat bejelentés!
14.
14.
PaprikaJancsi
#13: Amúgy az SLI-ről eddig csak azt láttam, hogy pénz kidobás.
Szerintem jobban megéri eladni az 1080ti-t, és hozzá rakni azt a pénzt amit a másik 1080ti-re rakott félre, és megvenni az új csucskartyat.
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Most igaza van cryteknek, már 100-szor leírta ezt.
A másik, hogy a bundle game is lehet erőforrás igényes. Pl. A Quantum Break, a Deus Ex:Mankind Divided és a Maffia III alatt megszenvedt a 2GB-os 960-om :/
3.
3.
crytek
#2: Persze mert hardware-t lehet venni úgy mi... Ha 320k alatt lesz egyből veszem is
2.
2.
TDavid22
#1: Ugyis arra fogsz varni hogy valamilyen bundleban 1$ megvehesd... :P :D
1.
1.
crytek
Csak az nvidia showja érdekel más semmi.... 2080Ti come to papa
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...