Shadow of the Tomb Raider - ismerd az ellenséged!

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 19.
  • Videó
Vészesen közeledik a Shadow of the Tomb Raider, így a Square Enix lassan napi menetrend szerint ontja magából a játék különböző videós anyagait. Ezúttal Lara különböző ellenségei mutatkoznak be.

Pár napja épp Lara Croft elképesztő fegyverarzenálja volt terítéken, most viszont pont azok az ellenfelek mutatkoznak be, akik ellen be kell majd vetnünk ezt a felhozatalt. Márpedig veszélyből bőven akadni fog, hiszen a víz alatt és felett is leselkednek ránk a vadvilág ragadozói, de ha ez nem lenne elegendő, akkor a Trinity jól felszerelt katonái és a helyi törzsek kiképzett harcosai sem lesznek a barátaink.

Emellett bemutatkozott a sorozat történetében először alkalmazott New Game Plus mód. Az alapok ugyanazok lesznek, mint a legtöbb hasonló esetben, vagyis a játék végéig megszerzett fegyvereinket, kütyüjeinket és képességeinket megtarthatjuk az újrajátszás során is, miközben lehetőségünk lesz három különböző irány mentén továbbfejlődni.

Mindegyik egy-egy játékstílust képvisel majd, így például a kígyó útja a lopakodásról fog szólni, ahol lehetőség szerint láthatatlanná válva kell majd elbánnunk az ellenfelekkel, miközben további új képességeket, fegyvereket oldhatunk majd fel. A jaguár útja az agilitásunkra alapoz, az ügyességünk mellett a közelharcban kell jeleskednünk, ha nem akarunk fűbe harapni. A sas útja pedig a távolsági támadásokra, a megfigyelésre helyezi a hangsúlyt.

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

16.
NemecsekErno
#14: Nem azt mondtam, hogy a teljes ár “lopás”, hanem, hogy van olyan, hogy egész egyszerűen nem mindenki engedheti meg egy AAA-s játék előrendelői árát.
Azokon segít a türelem, és megvenni használtan egy idő után.

A Witcher pl. fantasztikus játék még most is, a GOTY kiadás a DLC-kell már megengedhető áron volt kapható és így legalább még a gázszámlára is maradt.

De ha valaki megengedheti magának az előrendelést, akkor legyen vele boldog.

Ja, csak konzolon játszom, tehát az olcsóbb PC-s verziók nem elérhetőek.
14.
Macifasz
#10: Azért ez elég erős túlzás. 100 dollárba max a szobros kiadások kerülnek, a sima mezei verziók nem. Sőt. Ha nem ragaszkodsz feltétlenül a dobozhoz, akkor rengeteg olyan hely van, ahol a boltinál jóval olcsóbban tudsz valamit megszerezni előrendelői státuszban. Az én személyes példám pl. pont ehhez a játékhoz tartozik...Green Man Gaming...Shadow of the Tomb Raider Croft Edition(ez tartalmazza a Season Passt, extra skineket és fegyvereket, valamint egy 8 Hour Early Acces hozzáférést)...27 ropi helyett 20 akciósan. :-) De ugyan ezen az oldalon szereztem be az AC Odyssey-ből a Gold Editiont, szintén akciósan. Az picit drágább volt, de a lényeg sztem érthető. Azt megértem, hogy valaki nem akarja az összes új játékot a megjelenés napján megvenni, de a "mindent csak és kizárólag akciósan, mert az eredeti ár lopás" felfogást túlzásnak tartom, ahogy az olyan kijelentéseket is, hogy "az összes új játék 100 dollár, és ezt nem engedheti meg magának mindenki."
10.
NemecsekErno
#7: Vagy elég csak türelmesek lenni, és várni 1-2 évet amíg az illető számára is elfogadható árú lesz a játék.

Nekem pl. a pre-order ár a hülyéknek szóló lenyúlás, de értem én, hogy vannak a Mészáros Lőrinc nagytőkés holdudvarába tartozó újgazdagok, akik számára nem okoz problémát egy $100-os játék rendszeres megvásárlása.

Nekem sajnos a Witcher 3 GOTY is így lett meg kb. fél éve 3000-ért, de legalább be tudok kapcsolódni a felső tízezer játékértekelő párbeszédébe.
7.
Aanash
Nem kell annyi játékot megvenni és akkor nem lesz drága. Mire egy játékot végigvisz az ember ami pl egy Fallout, avagy Witcher hosszúságú és ki is szeretné maxolni, meg ott a multiplayer is soknál, jó nem pont ezeknél, mindjárt nem kell egy évben max 3 játék és mire végzel az egyikkel, lemegy a többi ára.
6.
Oldman
Kevesebb alkohol, kevesebb drog, kevesebb cigi, kevesebb kurvinca, oszt' mindjàrt nem olyan dràga az adott jàtèk. :)
Persze tudom, vannak tanulò fiatal jàtèkosok, akiknek valòban gondot jelenthet egy teljes àrù game megvàsàrlàsa, de akkor nekik olyan jàtèkot èrdemes megvàsàrolni, amivel hosszù hònapig el lehet jàtszadozni. Vannak ilyenek. Ja, ès nem kell sportot űzni abbòl, hogy minèl gyorsabban, minèl rövidebb idő alatt vègigvigyem a legfrissebb jàtèkot.
5.
KRAT0S
#1: Tényleg jó lenne ha befejeznéd már,mert qrva idegesítő!!
Ha csóró vagy vagy csak simán fösvény akkor NEM KELL JÁTSZANI! ilyen egyszerű,ez nem neked való hobbi....
4.
Formula1fanatic
#2: Még azért gyorsan hozzátenném nem azt mondom nem éri meg annyiért amennyiért árulják, Nekem nem éri meg.
3.
Formula1fanatic
#2: Amúgy szerintem is drága :D Mostanában 4-5k-ért nem adnék többet egy játékért kivéve ha TES6-al kezdődik :D
2.
Macifasz
#1: Nem unod még ezt? :-D Hogy minden megjelenés előtt álló játék legújabb cikkéhez beírod, hogy "jáááj, neked ez nádon dlága, ezért majd ha két cukorért adják megveszem." :-D Az elején még "aranyos" volt, de kezd már az egész átmenni seggeszki stílusba. :-D
1.
crytek
Az én ellenségem a drága játékár. Szóval majd csak Humbleba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...