Shadow of the Tomb Raider - ismerd az ellenséged!

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Vészesen közeledik a Shadow of the Tomb Raider, így a Square Enix lassan napi menetrend szerint ontja magából a játék különböző videós anyagait. Ezúttal Lara különböző ellenségei mutatkoznak be.

Pár napja épp Lara Croft elképesztő fegyverarzenálja volt terítéken, most viszont pont azok az ellenfelek mutatkoznak be, akik ellen be kell majd vetnünk ezt a felhozatalt. Márpedig veszélyből bőven akadni fog, hiszen a víz alatt és felett is leselkednek ránk a vadvilág ragadozói, de ha ez nem lenne elegendő, akkor a Trinity jól felszerelt katonái és a helyi törzsek kiképzett harcosai sem lesznek a barátaink.

Emellett bemutatkozott a sorozat történetében először alkalmazott New Game Plus mód. Az alapok ugyanazok lesznek, mint a legtöbb hasonló esetben, vagyis a játék végéig megszerzett fegyvereinket, kütyüjeinket és képességeinket megtarthatjuk az újrajátszás során is, miközben lehetőségünk lesz három különböző irány mentén továbbfejlődni.

Mindegyik egy-egy játékstílust képvisel majd, így például a kígyó útja a lopakodásról fog szólni, ahol lehetőség szerint láthatatlanná válva kell majd elbánnunk az ellenfelekkel, miközben további új képességeket, fegyvereket oldhatunk majd fel. A jaguár útja az agilitásunkra alapoz, az ügyességünk mellett a közelharcban kell jeleskednünk, ha nem akarunk fűbe harapni. A sas útja pedig a távolsági támadásokra, a megfigyelésre helyezi a hangsúlyt.

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

7.
7.
Aanash
Nem kell annyi játékot megvenni és akkor nem lesz drága. Mire egy játékot végigvisz az ember ami pl egy Fallout, avagy Witcher hosszúságú és ki is szeretné maxolni, meg ott a multiplayer is soknál, jó nem pont ezeknél, mindjárt nem kell egy évben max 3 játék és mire végzel az egyikkel, lemegy a többi ára.
5.
5.
KRAT0S
#1: Tényleg jó lenne ha befejeznéd már,mert qrva idegesítő!!
Ha csóró vagy vagy csak simán fösvény akkor NEM KELL JÁTSZANI! ilyen egyszerű,ez nem neked való hobbi....
4.
4.
Formula1fanatic
#2: Még azért gyorsan hozzátenném nem azt mondom nem éri meg annyiért amennyiért árulják, Nekem nem éri meg.
3.
3.
Formula1fanatic
#2: Amúgy szerintem is drága :D Mostanában 4-5k-ért nem adnék többet egy játékért kivéve ha TES6-al kezdődik :D
2.
2.
Macifasz
#1: Nem unod még ezt? :-D Hogy minden megjelenés előtt álló játék legújabb cikkéhez beírod, hogy "jáááj, neked ez nádon dlága, ezért majd ha két cukorért adják megveszem." :-D Az elején még "aranyos" volt, de kezd már az egész átmenni seggeszki stílusba. :-D
1.
1.
crytek
Az én ellenségem a drága játékár. Szóval majd csak Humbleba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...