GC 2018: Battlefield V - dátumot kapott a nyílt béta

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 21.
  • Korai verzió
Link másolása
Mindenki által szabadon kipróbálható béta közeleg a Battlefield V-höz PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt, az előrendelők és az Origin Access-előfizetők pedig már két nappal tovább szolgálhatnak a fronton.

Azok, akik előrendelik a játékot, vagy előfizetnek az Origin Access Premier/Basic szolgáltatásra, két nappal korábban férhetnek hozzá a bétához. Számukra szeptember 4-én veszi kezdetét a világháborús akciójáték tesztelése, míg mindenki más szeptember 6-án vetheti magát az izgalmakba.

A béta során a Rotterdam elnevezésű pályát próbálhatjuk ki a hagyományos Conquest játékmódban, valamint az Artic Fjord térképet a Conquest és a Grand Operations módokban. A bétaverzió előtöltésére is lehetőségünk lesz minden platformon, egy nappal a kezdés előtt, tehát egészen pontosan szeptember 3-tól.

A játékkal kapcsolatban egyébként egy új, hivatalos trailer is napvilágot látott, melyen az NVIDIA által fejlesztett RTX-technológia működését csodálhatjuk meg akció közben. A béta alatt ugyan még nem lesznek elérhetők az új funkciók, ám a játék október 19-i rajtja során - természetesen a megfelelő hardverrel felszerelkezve - minden eddiginél élethűbb grafikájú háborúba léphetünk be.

10.
10.
Aanash
Ember ez csak egy játék amiben soha semmi nem lesz a tiéd.
Mert kitaláció, ami a képernyőn létezik és semmi több.
Játék...ami olyan amilyen.
Ennyi.
6.
6.
Aanash
Eleve jónak kell lennie már csak a bevételek miatt is.
Nem értem mi ez a negatív hozzá állás.
Eleve csak egy játék, néha úgy érzem hogy egyesek az életük megváltását remélik valamelyik alkotástól.
3.
3.
gomba56
#2: A zárt alfát kipróbáltam, nagyon szépen fut high beállításon, és nagyon keveset töltött a játék. De ezen kívül semmi pozitívat nem tapasztaltam. A pálya nagyon rossz volt (rossz elrendezés stb), kinézet tiszta BF1. A Bf1 nekem csalódás, A BF4nek sokkal jobb a hangulata. Szóval megvárom a krirkákat, s ha úgy van megveszem...vagy nem.
2.
2.
#1: Jol van jol van, szerintem igyal egy kavet, az eddig latottak alalapjan jo lesz ez.
1.
1.
ollie92
Októberben is csak egy béta lesz a játék. Egyre több tartalomról/funkciórol derül ki, hogy nem lesz elérhető a startkor, hanem majd csak valamikor a rajt után. Aggasztó az is, hogy elemzők szerint hatalmas bukás lesz (85% alacsonyabb az előrendelés a BO4-el szemben) Mivel nem lesz premium DLC, így a játékot bármikor ott hagyhattják a készítők, ha az anyagi bevételek nem lesznek elegendőek. Remek példa erre a BATTLEFRONT II. EA/DICE csak akkor tanul ebből valamit, ha az új BFV megbukik. Ha egy kicsit is nyaereséges lesz, akkor tovább erőltetik ezt a SJW PC szarságot. #BFVmustfall
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...