GC 2018: Februárban érkezik az Anno 1800

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft és a Bluebyte pont egy éve jelentette be az Anno-sorozat következő részét, amely a 19. századba szólítja a stratégiák szerelmeseit. Ma kiderült, hogy az Anno 1800 jövő februárban landol PC-n. Csekkold az új látnivalókat!

Két jövőben játszódó epizód után a sorozat végre visszatér a múltba. Az Anno 1800-ban az iparosodás korszakával kell szembenéznünk, amikor gombamód szaporodtak a fejlett országokban a gőzgépek, a gyárak és a villamosenergia.

Az egyjátékos kampány mellett egy sandbox módot kapunk, ahol véletlenszerűen generált pályákon kell helytállnunk a fejlett M.I. ellen, hajókkal indulhatunk expedíciókra, olajat kutathatunk Dél-Amerikában, amely az ipar mozgatórúgója. A munkaerő-menedzsment is sarkalatos pont, az emberek vs. gépek konfliktusa itt is előkerül.

A Bluebyte csapata a megjelenés után is támogatja a stratégiát, kezdve a The Anarchist DLC-vel.

Az alapjáték február 26-án landol PC-n, de lesz Digital Deluxe Edition is, amely a DLC mellett a betétzenéket és egy digitális művészeti albumot is tartalmaz. Az Anno 1800: Pioneers Edition már kézzel fogható verzió, amely fémdobozt és négy litográfiát ígér a rajongóknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...