GC 2018: AC: Odyssey - ismerd meg a főhősöket!

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
A kölni játékexpó apropóján a Ubisoft két filmes előzetessel lepett meg bennünket, amelyek a ókori Görögországban játszódó anyag főszereplőit mutatják be. Kassandra és Alexios eltérő célokért harcolnak, de a módszerük rajtad múlik.

Az Assassin’s Creed: Odyssey két játszható karaktert kínál, Kassandra és Alexios pedig amellett, hogy a saját küldetésüket járják, némileg eltérő stílusban nyomulnak. Persze a játékosok teljesen testreszabhatják őket a megnyitható képességekkel.

A játék október 5-én fut be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Végül egy kis gameplay. Hőseinkkel levadászhatjuk a híres mitológiai lényt, a Medúzát is!

5.
5.
kastorhun
Elképesztően tetszik, és kifejezetten örülök annak hogy egy picit bele keverték a mitológiát.
4.
4.
FrankBlack
Nálunk valószínűleg a csaj lesz a nyerő, mert elsősorban az asszony fog vele játszani. Egyébként nagyon tetszik ez is, ahogy az Origins is. Máig játszunk vele rendszeresen. Korábban indítottam magamnak egy külön karaktert (meg new game+) de olyan sok tartalom van benne, hogy egy karakterrel ketten, felváltva játszva is bőven elég. Még így sincs kimaxolva, „csak” 92%-nál tartunk. Mire ez megjelenik talán meglesz a 100.
3.
3.
ollie92
#1: Hát ha már spárta, akkor inkább férfi legyen a főhős :) Bár a Syndicateben Evvel toltam, ő olyan "assassinosabb" volt, míg Jákob üresfejű verőlegény. Remélem itt nem lesznek a karakterek beskatulyázva, képesseégeik alapján.
1.
1.
RangerFox
Most tényleg csináltak két trailert, mindkettőben ugyanazt a szöveget mondják, csak az animációkban kicserélték a karaktereket? xd

Valószínűleg Alexiost fogom választani, jobban tetszik a szinkronhangja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...