GC 2018: Előkerült a BioMutant - frissítve!

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Sajnos az idei E3-at kihagyta a THQ Nordic egyedi nyitott világú akciójátéka, ám a kölni Gamescomot már nem. A BioMutant egy posztapokaliptikus kungfu fantasy RPG, legalábbis a készítők így hivatkoznak rá. Végre új látnivalók érkeztek róla!

Ha a lövöldözés és a közelharc nem lenne elég, a valódi harcművészetből merítő harcrendszer bizonyára sokaknak bejön majd a BioMutantban. A Wushu-harcformák remekül állnak a játéknak, pláne, hogy a főhősünk egy barátságos emlős.

A BioMutant világát intelligens állatok lakják, de a föld nagy veszélyben van: haldoklik, és a túlélés záloga egy hatalmas fa lesz, amelynek gyökerei az egész szigetet behálózzák. Nekünk kell minden egyes gyökeret meggyógyítanunk, de addig tengernyi tennivalónk lesz a karakterünk és felszerelésünk fejlesztése mellett.

Dátum még nincs, de a THQ Nordic 2018-ra ígéri a premiert PC-n, Xbox One-on és PS4-en - mi a magunk részéről nem lennénk meglepve, ha jövőre csúszna.


Update! És igen, a gyanúnk beigazolódott: a THQ Nordic szólt, hogy a Biomutant csak 2019 nyarán jelenik meg.
4.
4.
RangerFox
#3: 9-10 órát mondtak legutóbb a fejlesztők.
3.
3.
kastorhun
#2: A Witcher 3-at még 150 óra után se untam meg. (az egyik fő vonzereje az volt ennyire részletes open world fantasy soha az életbe nem született meg előtte)
Tudom, de ez szinte csak is a harcokból fog állni, habár állítólag nem is lesz egy túl hosszú játék.
2.
2.
Extol
#1: Az összes játék monoton lesz egy idő után
1.
1.
kastorhun
Nagyon tetszik, csak attól tartok hogy egy idő után rettentően monoton lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...