Biomutant PC, PS4, XBOXONE

A nyitott világú posztapokaliptikus akció-RPG főhősei intelligens állatok.

Frissítve: Kiszivárogtak a decemberi PlayStation Plus Essential-játékok

Jobb, ha az előfizetéssel rendelkező PlayStation-tulajdonosok résen lesznek, hiszen állítólag számos szuper játék várja őket a következő hónapban is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk friss premierek nélkül, a legfrissebb játékmegjelenési listánk a bizonyíték rá, hogy az uborkaszezon határozottan véget ért. Lássuk a felhozatalt!

Mozgásban a Biomutant új generációs változatai

Jövő héten boltokba kerül a Biomutant PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re szánt kiadása, most pedig mindhárom platform megkapta a maga gameplay kedvcsinálóját.

Dedikált next-gen kiadást kap a Biomutant

Dedikált átiratnak örülhetnek majd a Biomutant iránt érdeklődő PlayStation 5- és Xbox Series X/S-tulajok - az előző generációs változat tulajdonosai természetesen ingyenesen frissíthetnek majd.

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Jól teljesít a kasszáknál a Biomutant

Sajnos a rengeteg halasztás ellenére is csak egy maximum korrekt kategóriát súroló játékot sikerült készítenie az Experiment 101 csapatának, viszont a vegyes fogadtatás ellenére is remekül fogy a Biomutant, szóval örülhetnek a készítők.

Amerikai toplista: élen kezdett a Resident Evil

Az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group közzétette a májusi jelentését: hardverfronton megint tarolt a Nintendo Switch, a játékok között viszont a Resident Evil: Village győzedelmeskedett.

Brit toplista: ezüstérmes lett a Biomutant

Több szempontból is érdekes lett az előző heti dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista. Előkelő helyen landolt a premierjét ünneplő Biomutant, de a dobogó élén végül mégis Miles Morales kötött ki.

Befutott a Biomutant utolsó előzetese

Hosszúra nyúlt várakozás után a hét elején végre megjelent a THQ Nordic és az Experiment 101 legújabb akció-szerepjátéka, a Biomutant, ami ennek örömére most megkapta az ilyenkor szokásos launch trailerét is.

Biomutant teszt

Jó pár évvel a bejelentése után érkezett meg a Biomutant, miután úgy tűnt, talán sohasem fog megjelenni. És bár az egyedi, látványos dizájn stimmel, nem biztos, hogy mindenki egy ilyen címre számított.