Biomutant PC, PS4, XBOXONE

A nyitott világú posztapokaliptikus akció-RPG főhősei intelligens állatok.

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

Jól teljesít a kasszáknál a Biomutant

Sajnos a rengeteg halasztás ellenére is csak egy maximum korrekt kategóriát súroló játékot sikerült készítenie az Experiment 101 csapatának, viszont a vegyes fogadtatás ellenére is remekül fogy a Biomutant, szóval örülhetnek a készítők.

Amerikai toplista: élen kezdett a Resident Evil

Az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group közzétette a májusi jelentését: hardverfronton megint tarolt a Nintendo Switch, a játékok között viszont a Resident Evil: Village győzedelmeskedett.

Brit toplista: ezüstérmes lett a Biomutant

Több szempontból is érdekes lett az előző heti dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista. Előkelő helyen landolt a premierjét ünneplő Biomutant, de a dobogó élén végül mégis Miles Morales kötött ki.

Befutott a Biomutant utolsó előzetese

Hosszúra nyúlt várakozás után a hét elején végre megjelent a THQ Nordic és az Experiment 101 legújabb akció-szerepjátéka, a Biomutant, ami ennek örömére most megkapta az ilyenkor szokásos launch trailerét is.

Biomutant teszt

Jó pár évvel a bejelentése után érkezett meg a Biomutant, miután úgy tűnt, talán sohasem fog megjelenni. És bár az egyedi, látványos dizájn stimmel, nem biztos, hogy mindenki egy ilyen címre számított.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.

Így fut a Biomutant PS5-ön és Xbox Series X-en

A múlt héten kimaradt a prezentációból, hogy a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók mellett hogyan fut majd a Biomutant az újgenerációs konzolokon. Ezt pótolta most a THQ Nordic és az Experiment 101.

A Biomutantról dióhéjban

Már csupán egyetlen hetet kell várnunk a Biomutant megjelenésére, így az Experiment 101 csapata összedobott egy előzetest, amelyben kivesézik a különös akció-szerepjáték legfőbb érdekességeit.

Így fut a különféle platformokon a Biomutant

A Biomutant megjelenésére várva nem kell, hogy meglepetésként érjen benneteket az, hogy mégis hogyan fut majd PC-n vagy az előzőgenerációs konzolokon a játék. A THQ Nordic és az Experiment 101 egy videótrióval demonstrálja ezt.