GC 2018: Gameplayen a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 22.
  • Videó
A hétfői NVIDIA Geforce RTX-bemutatón megvillantott Tomb Raider-részletek végre teljes egészében is megcsodálhatóak egy 11 perces játékmeneti videón. Ray tracing ide vagy oda, Lara új kalandja lehengerlőnek tűnik.

A Gamescomon végre mindenki bepillantást nyerhetett a Shadow of the Tomb Raider játékmenetébe. A videó során minden grafikai lehetőséget bekapcsolva a maximális látványt préselték ki a játékból egy GeForce RTX 2080 Ti segítségével, és ugyan a valós idejű sugárkövetés még fejlesztés alatt áll, ám a dzsungeles környezet már így is káprázatosan gyönyörű.

Persze a varázslatnak ára van… Ahhoz képest, hogy a megjelenés előtt álló RTX 2080 Ti egy méregdrága videokártya, melynek sem házon belül, sem a konkurenciánál nem akad kihívója, a játékot közel sem volt képes állandó 60 fps-sel futtatni 1080p-s felbontás mellett.

Igaz, a megjelenésig még azért vissza van pár hét, reméljük, szeptember 14-ig képesek lesznek a fejlesztők javítani a teljesítményen. A játék egyébként PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en lesz elérhető.

10.
PaprikaJancsi
#8: Hogy jön ide megint az Uncharted? XD

Amúgy előző két rész baromi hangulatos, és élvezetes volt. A helyszín viszont számomra itt tűnik a legérdekesebbnek vagyis nagyon várós :)
9.
Oldman
Maci! 8#
Èn dìcsèrtem! :)
8.
Macifasz
Wow, ez bizony bitang jól néz ki! :-O Minden videó után egyre jobban várom...pedig előtte jön még egy Póki is, szóval...:-D Alvás OFF szeptember első felére. :-D

Amúgy srácok PLEASE...ne szóljon már ennek a TR cikknek is arról a komment szekciója, hogy melyik játék szebb és melyiknek jobb a mozgáskultúrája, a TR-nek vagy az Uncharted 4-nek. :-D Erre elég volt...négy-öt cikk is. :-D
7.
Oldman
Dvs00! 6#
Megnyugtatlak, olyan a szemem mint a sasnak. Egyèbkènt nem azt írtam, hogy èletszerű, hanem hogy vàltozatos. Amùgy semmi gond a mozgàsokkal, azok kivitelezèsèvel. Legalàbbis amit a linkelt videòn làtok azzal szerintem semmi. Nèzd meg pl a Ghost recon szereplőinek mozgàsàt, na az a ciki.
6.
dvs00
#3: Ne haragudj de akkor neked szemüveg kellene, mert a mozgásanimációat egy az egyben átemelték a Rise-ból, ami vér ciki.
5.
Yanez
#4: PS4-ről valamiért nem lehet.
4.
RangerFox
#2: 1080p/60-ban is lehet nézni
3.
Oldman
Ahogy elnèzem, elèg vàltozatos mozgàskoordinàciòval rendelkezik Lara, erre ùgy kàtszik nagy hangsùlyt fektettek a kèszítők. Filmszerű a jàtèk, ez jò dolog.
2.
Yanez
Jó lesz ez, de ez a vidi így 720p-ben nagyon durván kaparja a szemem.
1.
suresz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...