GC 2018: PUBG - konzolon is közel az 1.0

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan a PlayerUnknown's Battlegrounds xboxos verziója is elhagyja a korai hozzáférést, és megkapja az 1.0-s verziószámot. A PUBG Corp. extra tartalmakkal és egy PUBG ihlette kontrollerrel ünnepli a nagy hírt.

Hamarosan a konzolos PlayerUnknown's Battlegrounds is elhagyja a korai hozzáférést, a játék Xbox One-os változata szeptember 4-én lép ki a Game Preview programból és kapja meg a hőn áhított 1.0-s verziószámot.

A játék ezzel párhuzamosan kapja majd meg a War módot, amely egy klasszikus team deathmatch móka respawnnal és a csapattársak újraélesztésének lehetőségével, a cél pedig mi más is lehetne, mint a fraggyűjtés és a pontszerzés. Az újdonságok sora azonban ezzel még nem ért véget: az 1.0-s verzióval érkezik a konzolos játékba a Sanhok pálya, továbbá bemutatkozik a PUBG játékbeli valutája is, amin különböző kozmetikai kiegészítőket vásárolhatunk többek között.

A készítők extra DLC-kkel jutalmazzák a játékosokat a nagy hír apropóján. Azok a rajongók, akik dobozos kiadást vásárolnak az xboxos PUBG-ből, ajándékba kapják az Xbox-exkluzív kiegészítőket felvonultató Xbox #1.0 és 99 DLC-ket - az előbbi szeptember 4-ig a digitális verzióval rendelkezőknek is jár.

Ezenkívül egy spéci Xbox-kontroller is érkezik majd 70 dolláros áron, igaz, erre október 30-ig várnunk kell. Így fog festeni:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...