Konzolt adna havidíjas előfizetéssel a Microsoft

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 24.
  • Pletyka
Link másolása
Egy egészen újszerű előfizetéses csomag bevezetésén dolgozik a Microsoft. Az Xbox All Access egy olyan havidíjas szolgáltatás lehet, amely az Xbox Game Pass és az Xbox Live Gold mellett egy Xbox One X-et vagy S-et is tartalmazna.

Úgy tűnik, hogy a Microsoftnak egészen bejött a havidíjas rendszeren alapuló üzleti taktikája - olyannyira, hogy a hírek szerint kibővítenék ezt az Xbox One hardveres piacára is. A The Verge értesülései szerint a redmondi vállalat a közeljövőben egy újabb előfizetéses csomagról ránthatja le a leplet, amely az Xbox All Access nevet viseli. Az az igazán érdekes ebben, hogy az előbb említett szolgáltatás magát az Xbox One konzolt is magába foglalná.

A pletykák szerint kétféle csomaggal indítana az All Access. Mindkét verzióban helyet kap a Microsoft két online havidíjas rendszere, az Xbox Live Gold, illetve az Xbox Game Pass. A különbség azonban az ezek mellé adott hardverben rejlik, választhatunk majd ugyanis az Xbox One S, illetve az Xbox One X között. Az előbbiről jelen pillanatban még nem sok információnk van, de a The Verge információi szerint az Xbox One X-et tartalmazó bundle havi 34,99 dollárba kerül majd, két évig tartó hűségidővel, amely lejárta után természetesen örökre megtarthatjuk a hardvert.

Érdekes és merész koncepció ez, de természetesen nem példa nélküli. A mobiltelefon szolgáltatók már jó ideje használják ezt a taktikát, mégpedig hatalmas sikerrel. Az All Access csomagjai egyébként elsőként az Egyesült Államokban jelenhetnek majd meg, de ha sikeres lesz az üzleti modell, akkor hamarosan más piacokra is bevezethetik majd.

A The Verge forrása szerint egyébként a Microsoft egy új hardverrel is készül, amelyet az eredeti tervek szerint a Gamescomon mutattak volna be. A szóban forgó kütyü a Washburn kódnevet viseli és a 150 dollár körüli árkategóriába tartozik. Többet sajnos nem árultak el a kiegészítő mivoltáról, de ha hihetünk a híreknek, akkor akár októberben piacra kerülhet a titokzatos masina.

88.
88.
Norbiii
Úgy látom már teljesítve lett Futszi kérése, saját kérésére töröltük, megjegyzem nem csak ő volt aki offolt, durván személyeskedő hozzászólásokat is kapott, ez egyik oldalról sem megengedett az ilyen viselkedés, a továbbiakban kéritek az ilyet elkerülni, és nem kell sem flamekeltőt írni, sem személyeskedni, sem folytatni!

Mostantól koncentráljatok a hírre! Köszönöm!
72.
72.
LexerTheFirst
Uh ez nagyon jó, csak a hűségidő miatt fura nekem, mondjuk hogyha egy Xbox one x jár mellé akkor azt hiszem kussolok. Ez az első lépés a streaming felé szerintem.
71.
71.
supair
#69: kimoderált üzenet
69.
69.
Max3000
67.
67.
Zoli0507
Habàr havidìjnak csùfoljàk, èn inkàbb hitelnek neveznèm. 2èves hűsègidő..... ergo köteles vagy addig fizetni mèg ki nem perkàltad az àràt.

Plusz ebből mèg leszűrhető az is hogy ha ez màr ezèven elèrhető lesz akkor szàmìthatunk arra hogy 2020 lehet a következő generàciò bejelntèsènek időpontja vagyis a leghamarabbi. Èrdekes lenne làtni hogy valaki ezt mondjuk bevàllalja 2019-ben, 2020-ban vagy 2021-ben meg ugyanezzel a csomaggal elvihető a következő konzol
63.
63.
Codehook1337
Kedves moderatorok. Szerintem.nyilvanvalo kit kell innen kitiltani vegervenyesen... ke az aki olajt ont a tuzre miutan warnolva van.
60.
60.
KRAT0S
#58: +++
Ott a pont.
Szerintem se rossz ötlet.
58.
58.
Fata Morgana
Szerintem nem rossz koncepció, nem kell egyszerre egy valag zsetont kiadni.

Látom már ez is fáj valakinek, gondolom XO nincs és nem is lesz csak duma hogy "vennék" akik ezt mondják azok szimplán hazudnak, én Bloodborne miatt vettem a PS4-et az XO mellé és nem nyávogtam mint a kismacskák.
57.
57.
Norbiii
Futszi és Vityo82 ezt most fejezzétek be! Vityo82 az a hangnem amit most megütöttél azért simán kioszthatnék neked egy bant, de nem teszem, csak figyelmeztetlek! Mind a ketten szétoffoltátok a hírt, de a beszédmódnak is van egy határa ezt Te többszörösen átlépted most!

Futszi: magánvéleményed lehet, de legközelebb kerüld az ilyet, ne írj semmi flamekeltőt, neked is abba lehet hagyni, bár hozzáteszem, hogy lehet az a magánvéleményed, hogy "ez egyre szánalmasabb" viszont lesz akik erre ugrani fognak, ami szintén megengedett, ha személyeskedés nélkül és normális teszik, egészen addig, míg nem nevezzük a vitatársunkat "patkánynak".

Mind a kettőtöknek nyugi! MOSTANTÓL KEZDVE NO OFF, és aki a moderációs figyelmeztetés után is folytatja, reagál, vagy megkérdőjelezi a modi döntését, azok a hozzászólások moderálva lesznek! Béke!
35.
35.
Codehook1337
#34: Szerintem egyebkent lengyelul van arra hasonlit a legjobban! :D
34.
34.
PaprikaJancsi
#33: Én annyit mondhatok, hogy kettőtök közül, nem te nem figyeltél oda nyelvtanórán. XD
27.
27.
crytek
Ez mx azoknak éri meg akinek egybe nincs rá pénzze mert amugy sima kamatmentes törlesztőnek fogható fel.. Sőt ha nem a drága live ot veszed külön olcsobban kijössz
18.
18.
PaprikaJancsi
Aki **** áll, ne csodálkozzon ha meg...

Komolyan kérdezem a modikat, nem lett volna jobb ötlet Mr. Agyérgörcst moderálni rögtön, és akkor nem lenne ez az egész.

Ha pedig külön konzol mellé jön ilyen lehetőség az csak jó a felhasználóknak. Akinek nem kell még eszi simán, akinek még igen az örül neki.
Aki pedig kicsit kikapcsol agyilag a neten nyavalyog, mint valami óvodás.
17.
17.
Őrnagy
Ez egy tök természetes dolog. A hátrányban lévő fél mindenféle újításokat próbál kitalálni, hogy ledolgozzon a hátrányából valamennyit. Ennyi. Szerintem jól teszi a MS, hogy nem az exekre erősít rá, hanem más irányba megy, ettől lesz izgalmas a verseny. Az is normális dolog, hogy egy 2 éves előfizetés során a végösszeg magasabb lesz, mint ha egyben kifizetnéd a konzolt. A telefonoknál is így működik. Egyébként én PS tulaj vagyok, de drukkolok az Xboxnak. A verseny csak nekünk, felhasználóknak válik előnyünkre.
Ja, és külön gratulálok az értelmes észérveket felsorakoztató vitapartnereknek, örülök, hogy léteznek még ilyenek.
12.
12.
kopic
#4: Igaza van. Ez mar tenyleg a szanalom kategoria a Mstol. Latszik hogy senki nem viszi a gepuket.
10.
10.
#9: Bár a Micro célja nyilván nem az, hogy keressen rajta, hanem az előfizetői bázisának növelése.
9.
9.
#8: forrástól függően annyi, legutóbb 135 ért láttam teljesen újan akcióban.
7.
7.
Shady1717
#4: hááát nincs felár , 160 az x ,használtan 120 , gold 2 évre 30+ ezer és a gamepass is kicsit több kb 260ra jön ki az egész
5.
5.

* 240 ezer két évre a konzol az előfizetésekkel.

Jelenleg az X kb 135 ezer forint, az éves Gold mondjuk 15 ezer, a GamePass durván 25 ezer, az összesen a két évre 215 ezer forint.

Kb 20-25 ezer forint a felár két év alatt.
3.
3.
Őrnagy
Mi ebben a szánalmas? Tök jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...