Dominic Monaghan is szerepel az új Star Warsban

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb névvel bővült a Star Wars: Episode IX színészgárdája, a legutóbbi hírek szerint Dominic Monaghan is csatlakozott a stábhoz. Monaghan a Lost óta nem dolgozott együtt J.J. Abramsszel.

A Deadline szerint Dominic Monaghan, a Lost és a Gyűrűk Ura-filmek színésze is aláírt a Star Wars: Episode IX-hez, igaz, azt még nem lehet tudni, hogy kit alakít majd a 2019. december 20-án mozikba kerülő folytatásban. Ezzel ő a negyedik újonc Star Wars-fronton, korábban már Keri Russell, Naomi Ackie és Richard E. Grant érkezését is megerősítették a készítők.


Naomi Ackie karakterét egyébként a fenti képeken is megcsodálhatjátok, ezek a fotók az új rész forgatásáról kerültek ki. A munkálatok néhány hete vették kezdetüket az Egyesült Királyságban, a fenti jelenetben Finn (John Boyega), Poe (Oscar Isaac) és Chewbacca (Joonas Suotamo) látható Ackie mellett.

23.
23.
PaprikaJancsi
#22: Maul is a sorozatban volt menő. Mindenki a sorozatban volt menő. Kivéve Obi-Wan, ő mindenhol menő volt.

Továbbiakban nem fogok vitázni, felesleges, én így látom, ti úgy látjátok. Én pozitívan állok az új részhez, hátha tartogat meglepetések, és biztosan vagyok benne, hogy jó élményt fog nyújtani nekem. Ha nem, akkor nem. :)
22.
22.
Heldengeist
#19: Szerintem te kevered Dookut Maullal. Dookuról a filmben is látszik, hogy egy sokkal árnyaltabb karakter, csak hát attól még egy mellékszereplő, mint Lando az eredetiben.
21.
21.
kastorhun
#19: Mi újat láthattunk az SW világából a 7-8. részben?
Az itt lévő helyszíneknek van egy régi 100%-ban megegyező megfelelője.
20.
20.
kastorhun
#19: Dehogy lettek benne össze csapva a karakterek.
Azt a sorozatot néztem egy darabig de meguntam, pláne amiatt hogy 3-4 klón több száz droidal ért fel.
Egy sorozatban sokkal több idő van arra hogy építsenek karaktereket mint egy 2 órás filmben.
19.
19.
PaprikaJancsi
#17: A harmadik részen nagyon sokat segített a Clone Wars sorozat. Igazából kijavította azt a rengeteg összecsapott karaktert. Mert igenis, össze voltak csapva a végére. Láttuk, hogy mire is képes Grievous (az a rész, amiben Kit Fisto és a tanítványa van, mai napig számomra az egyik legemlékezetesebb rész). Dooku grófról is láttuk, hogy sokkal több mint egy "jaj, de gonosz sith". A legnagyobb plusz pedig, hogy kicsit finomított Anakin átállásán, sokkal érthetőbb lett szerintem. Ja, hát meg a Klónok is kaptak személyiséget. Azt kell mondjam, nem hogy a legjobb része annak az időszaknak a sorozat volt, de általa a filmek is jobbak lettek.
Hátha a Resistance is tágítja majd neked azt a világot, bár a trailerek bennem nem sok jót keltettek, annak ellenére, hogy a Rebelst imádtam.
18.
18.
kastorhun
#14: Mit vársz egy Disney Star Warstól?
Lucas legalább a világra, a kultúrárka és a fajokra figyelmet fordított.
17.
17.
kastorhun
#10: Nem értek egyet azzal hogy össze lett csapva, a karakterek jól végzik a dolgukat, és legalább vannak. Anakin átállását bár nem a legjobban dolgozták ki, de már azzal elkezdődött hogy megölte a kéz nélküli Dooku grófot. Grievous pedig csak egy sima vezető volt, egy egyszerű katona Palpatin szemében. A párbeszédek pont hogy egész jók, a világot is picit elkezdték építeni, és persze van 1-2 ikonikusabb mondat is a filmben. Az a harc akkor fog menőnek számítani amikor a Halálosabb iramban. Az utolsó Jedinek a pozitívumait nagyítóval keresni mivel nincsenek. A karakterek, a cselekmény, a párbeszédek mind mind a kukába valóak! (kis gyerekeknek íródott kis mese, semmi több)
A zenék és a látvány pedig felejtős, és az SW világa sose volt ennyire szánalmasan PICIKE, ICI PICI, kb az 5. részben több látványos dolgot láthattunk mint az újaknál 2 film alatt.
A Craiti csata hol volt jó?
Olyan buta jelenet volt hogy majdnem sírtam, egyszerűen szánalmasan pocsék.
16.
16.
Heldengeist
#10: Kylo+Rey harca az őrökkel maximum becsukott szemmel jó. Rég láttam már rosszabbul koreografált harcot. A craiti csatát meg nem is értem, egyáltalán hogy merül fel.
15.
15.
PaprikaJancsi
#14: Egyetértek! Tatooine, Geonosis és Jakku után jó lenne végre egy sivatagos bolygó :D
14.
14.
FekaFOB
Mi ez a füves domboldal? Ugye nem ilyen unalmas helyszínekkel fog ez a film is operálni?! Vagy lehet nem csak színészek jönnek a gyürük urából, hanem helyek vagy akár konkrét fajok is? :D
13.
13.
kirschakos
10.
10.
PaprikaJancsi
#8: Nemrég újra néztem őket, és sok évig úgy voltam vele, hogy a 3. rész a legizgalmasabb. Most azt mondom, hogy a 2. rész után az egyik legrosszabb. Az egész film össze van csapva, kapkodnak a karakterek, Anakin átállása a sötèt oldalra nevetséges, Grievous a nagy droid hadsereg vezetője csak menekül, aztán kB. 10 perc alatt meghal, Dookut gyorsan rövidre zárták, hip-hop. Aztán emellett persze kerültek bele persze gagyi párbeszédek, és kicsit még a sietség ellenére is kezd unalomba fulladni a film. Viszont amikor Darth Vader lesz a film végén az a jelenet tényleg baromi menő, de ha nem is ilyen mértékben, de azért vannak menő jelenetek Last Jediben is (Rey/Kylo Snoke őrei ellen, Craig csata). Persze nem mondom, hogy hibátlanok XD mert messze nem azok, de az új filmek szerintem még így jobb az Anakinos trilógiánál.
Mint mondtam az eredeti trilógiával össze sem lehet hasonlítani. :)
9.
9.
zoli12i
Lehet ide castingolni bárkit, ez a trilógia már menthetetlen.
8.
8.
kastorhun
#7: Szerintem még annál se jobb, annak legalább vannak pozitívumai, és a világa nem érződött picinek, (a 4. rész konkrétan fantáziadúsabb mint a 7-8.rész, ami azért szánalmas). A 3. része pedig kifejezetten jól sikerült.
7.
7.
PaprikaJancsi
#2: Attól függ. Eredeti trilógiától azért messze alul marad, de a Anakinos trilógiánál, hibái ellenére is sokkal jobb :)
5.
5.
Heldengeist
#2: Hogy őszinte legyek, bennem van egy perverz kíváncsiság, hogy alul tudják-e múlni a Last Jedi-t vagy a Disney tanult a botrányból. Habár a James Gunn ügy alapján az utóbbi elég valószínűtlen.
3.
3.
Firsttime
2.
2.
Neo1989
Én személy szerint a 7 és a 8 után semmi jóra nem számítok. Minőségben ez nem ér fel Lucas munkáihoz.
1.
1.
Stack
Az új sorozathoz is van trailer!
https://www.starwars.com/news/star-wars-resistance-trailer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...