Kutyákkal is vicces a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
Tegnap volt a nemzetközi kutyanap, s ennek tiszteletére a Square Enix egy különleges videót tett közzé. Kiderül, milyen lenne a Shadow of the Tomb Raider, ha főszereplői kutyák lennének.

Olyannyira jól sikerült a nemzetközi kutyanap apropóján közzétett cuki videó, hogy simán el tudnánk képzelni igazi videojátékként a Shadow of the Cute Raidert

Főhősünk egy aranyos négylábú, aki elhatározza, megmenti a foglyul ejtett kiskutyákat a gonosz macskák karmai közül.

11.
11.
delphijos
#10: Ez oké, azért vagyok itt mert érdekelnek a játékok. De nem feltétlenül minden nap egy video arról hogy”Lara ember” “Lara nő” “Így öltözik Lara” “így beszél Lara” “így vetekszik Lara” és folytathanám. Nem akarom én sem túlbeszélni ezt, csak én sokallom kicsit.
10.
10.
Yanez
#8: Ezzel én is egyetértek, de nem mindenütt tolják a pofánkba, csak a gamer oldalakon, ide pedig nem kényszerből járunk fel. :) Viszont az épületeken meg hasonló felületeken való reklámozás teljesen más tészta.
9.
9.
KRAT0S
#8: +++
Pont így vagyok vele én is,az a baj hogy manapság már ez a trend, minden nagyobb játékkal ezt csinálják..
8.
8.
delphijos
#5: Annyiban egyetértek vele, hogy az hogy minden nap van valami jelentéktelen “hír” a játékról, nálam már a kívánt hatás ellenkezőjét kezdi kiváltani. Pedig érdekel különben...
7.
7.
l4cyk4
#5: Van egy ilyen mondás: A jó bornak nem kell cégér! Tudom, a mai világban ez már szinte felfoghatatlan, de azért érdemes ízlelgetni egy kicsit! Egyébként ez alapján marketingből lehet, hogy kettest érdemelne, tudatosságból viszont ötös alát! (Stílus: elégtelen)
6.
6.
PaprikaJancsi
Egyem meg, de aranyos az a kis kutya, akit elfogtak :D
5.
5.
Yanez
#3: Marketingből kettes!
4.
4.
JacoB
#3: és azok a fránya stadionok is, meg az oktatás, meg ezek a mai fiatalok....................
FELHÁBORÍTÓ !!!!444!!!44!!!
3.
3.
crytek
#2: Hányaok ettől én is...+ mikor városokban épületek vannak lefestve a game-el kivilágitva stb... + mindenféle szar leforgatva... Sokszár ezer $ maradna a kasszában...

Sosem értettem miért kell ekkora felhajtás egy játéknak..Az emberek hol játszanak álladóan? PC (steam), Xbox (live), PS4 (psn) azok feőoldalára egy kis reklám a szarjaikról mindig azt csá... Tökömnek kell ekkora felhajtás.
2.
2.
Darksiders84
Na jól van már azért ilyenekre is költeni ezek szerint biztosak a sok eladásos sikerben. Nekem ez most nem lesz első napos de csak azért mert a Pókember előbb jön és addigra nem hiszem hogy végzek vele vagyis remélem igazán tartalmas lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...