Érkezik a Streets of Rage 4

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb retrojáték a láthatáron! A DotEmu, a Guard Crush Games, és a Lizardcube hivatalosan is bejelentette, hogy elkészítik a 1990-es évek legendás beat ’em up-sorozatának új részét.

A Sega ikonikus side-scroller verekedős játéka, a Streets of Rage – vagy japán nevén Bare Knuckle – újabb epizóddal jelentkezik. A készítők ígérete szerint megtartják az eredeti széria káprázatos, kézzel rajzolt animációs stílusát, ám a játékmeneti elemeket és mechanizmusokat teljesen új alapokra ültetik.

A bejelentés mellé pedig egy előzetes is érkezett, melyen akció közben láthatjuk a játékot. A megjelenéssel kapcsolatban egyelőre nem sok információ látott napvilágot, a folytatás várhatóan jövőre érkezik, ám a támogatott platformok listája még ismeretlen.

4.
4.
ikaralyos01
Imádom a sorozatot, mostanában is gyakran előveszem Megadrive-on. De ez a csöppnyi gameplay elkeserített. :( Bugyuta és rajzfilmes/képregényes. Szinte karikatúra. Az eredetieknek nem volt ilyen hatása hiába voltak sokkal szerényebbek grafikus lehetőségek.
3.
3.
#2: Mármint nem az átvezetőkre gondolok, azok jól néznek ki és azok is rajzfilmszerűek, hanem a gameplay, az nem ilyen rajzfilmes, hanem mint egy egyszerűbben rajzolt cucc...hmm mihez tudnám hasonlítani? Mintha az átvezetők Batman egész estés rajzfilmből lennének a gameplay meg Dexter's Lab :D
2.
2.
#1: Hát, a kevés gameplayből ami benne van úgy látszik, mintha teljesen egy rajzfilmsorozatból lenne :S Biztos meg lehet szokni mondjuk...
1.
1.
Nothing
Szinte hallom is Yuzo Koshiro mester aláfestőjét...azért remélem, nem veszik túlzottan is karikaturisztikusra a figurát (lásd.: Street Fighter IV).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...