Streets of Rage 4

A legendás trilógia új része.
Típus:

Streets of Rage 4 - videón a négyfős co-op

Két éve várják a rajongók a Streets of Rage-sorozat visszatérését, és a negyedik rész a küszöbön is van már. A legújabb játékbemutatóban az egyik újonc karakterre és a multiplayerre vethetünk pár pillantást.

Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.

Ismét kulisszák mögött a Streets of Rage 4

Vadonatúj fejlesztői naplóval jelentkezett a több mint 25 éves múltra visszatekintő Streets of Rage-sorozat negyedik epizódja. Ezúttal a harcrendszer lesz terítéken, illetve az, honnan merített ihletett a fejlesztőcsapat.

GC 2019: Streets of Rage 4 - bemutatkozik Cherry

A Gamescomon végre kiderült, hogy jövőre milyen platformokon fut be a Streets of Rage-sorozat következő, negyedik felvonása. A fejlesztésért felelős Dotemu, Lizardcube és Guard Crush Games triója emellett egy új karaktert is bemutatott.

Streets of Rage 4 - az eredeti zeneszerzőkkel

A LizardCube és a Guard Crush Games a tavaly bejelentett Streets of Rage 4 kapcsán az utolsó kérdésre is választ adott: a csapatok megerősítették, hogy az első két felvonás zenéjéért felelős Yuzo Koshiro is visszatér.

10 percig pörög a Streets of Rage 4

Beat 'em up veteránok, figyelem! A hangulatos előzetesek után most 10 perc vágatlan játékmenetet is láthattok a Streets of Rage 4-ből. Mi már csak a megjelenés dátumára várunk.

Rövid teasert kapott a Streets of Rage 4

A Streets of Rage 4 nem csak egy tömény nosztalgiabomba - a klasszikus beat 'em up stílus még ma is elég vonzón fest. A legújabb előzetes végre élesben is betekintést nyújt a széria legújabb darabjába.

Színes zúzda lesz a Streets of Rage 4

Huszonöt év után folytatódik a Sega legendás beat 'em up-sorozata, a Streets of Rage. A negyedik részt a Lizardcub csapata rakja össze modern látvánnyal, de a hagyományokat tiszteletben tartva. Lássuk az új képeket!

Érkezik a Streets of Rage 4

Újabb retrojáték a láthatáron! A DotEmu, a Guard Crush Games, és a Lizardcube hivatalosan is bejelentette, hogy elkészítik a 1990-es évek legendás beat ’em up-sorozatának új részét.