Streets of Rage 4 PC, PS4, SW, XBOXONE

A legendás trilógia folytatása.
Típus:

A harcé a főszerep a májusi PlayStation Now-ban

Van, amikor a szép szó nem elég, helyette az ökölnek és a pengének kell helyettünk beszélnie. Ha bizsereg a tenyerünk egy jó kis bunyóért, a PlayStation Now májusi kínálata épp nekünk való lehet.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Streets of Rage 4 teszt

Közel harminc év után folytatódik a Streets of Rage-sorozat, ami a '90-es évek elején élte virágkorát. A klasszikus beat 'em up stílus a mai napig hatalmas rajongótábornak örvend, így sokan várták, mihez kezd a Dotemu a szériával.

Streets of Rage 4 - online multi nélkül jött a GOG-ra

Csütörtökön hosszas várakozást követően megjelent a Streets of Rage negyedik része, és az első tesztek szerint nem is okozott csalódást. A GOG-ra szánt verzió azonban nem tökéletes, az online multi nem érhető el ebből a kiadásból.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megnyomják a hónap végét a kiadók és fejlesztők, a következő napokban több ígéretes újdonság, és egy nagy adag megkésett port is boltokba kerül majd. Lássuk a felhozatalt!

A hónap végén érkezik a Streets of Rage 4

Habár a nemrégiben kiszivárogtatott megjelenési dátum pontatlannak bizonyult, mégsem kell sokat várnunk a Streets of Rage 4 megjelenésére. A premier napját leleplező előzetes bemutatja a pofozkodós játék különleges játékmódjait is.

Frissítve: Két hét múlva érkezhet a Streets of Rage 4

Habár a Streets of Rage 4-ért felelős DotEmu, Lizardcube és Guard Crush Games triója még nem közölte hivatalosan a játék megjelenési dátumát, az ausztrál Nintendo eShop véletlenül mégis idő előtt megosztotta azt.

Streets of Rage 4 - Floyd és Cherry kioszt pár pofont

Habár a Streets of Rage 4 pontos megjelenési dátumot még mindig nem kapott, a PAX East alkalmával ismét megleshettük, hogy milyen is lesz az oldalnézetes pofozkodás. Tizenhat percnyi tömény akció következik.

Streets of Rage 4 - videón a négyfős co-op

Két éve várják a rajongók a Streets of Rage-sorozat visszatérését, és a negyedik rész a küszöbön is van már. A legújabb játékbemutatóban az egyik újonc karakterre és a multiplayerre vethetünk pár pillantást.

Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.