Assassin’s Creed: Odyssey - vadászat a medúzára

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 27.
  • Videó
Októbertől sanyarú sors vár a mitológiai teremtményekre... Új, kommentárral kiegészített videó látott napvilágot „The Hunt for Medusa” címmel, melyben az Assassin’s Creed: Odyssey fejlesztett harcrendszerével ismerkedhetünk meg.

Az idei Assassin’s Creedben a grafika, a helyszín és a történet mellett a harcrendszer is komoly változtatásokon fog átesni. Rengeteg új funkcióval és új lehetőséggel találkozhatunk majd a küzdelmek során, különösen akkor, ha magas szintű ellenfelekkel találjuk szembe magukat.

Amennyiben valaki olthatatlan vágyat érezne a kígyóhajú medúza leverésére, annak már nem kell sokat várnia, ugyanis az Assassin’s Creed: Odyssey október 5-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

4.
Mr.Dead
Esküszöm,ha nem láttam volna a címben hogy ez AC, az életben rá nem jövök
3.
#1: Ez az alapjáték része. A mitológiai lényekre való vadászat mind side questekben lesz. Nagyjából úgy mint a valkűrok az új GoW-ban.

De ha már DLC, az egyik nagy kiegészítő gyakorlatilag borítékolható, hogy Atlantis lesz.
2.
azureknight0715
Hát ln úgy vagyok vele hogy simába megvenném az ultimate editiont. Seasson pass meg alapból jó volt már az originben is megérte az árát + folyamatosan voltak hozzá ingyenes tartalmak. Itt sem lesz másképp. A problémám már csak az hogy van egy red dead redemption ultimatem is és a 2 1 hónapban nagyon necces.
1.
NemecsekErno
P....ba, remélhetőleg mire meglesz, addigra elfejeltem az összes spoiler-t amit ez az idióta elmondott a videóban.

Lehet, elveimet feladva életemben először mégiscsak teljesáron veszek meg egy DLC-t...?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...