Assassin’s Creed: Odyssey - vadászat a medúzára

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
Októbertől sanyarú sors vár a mitológiai teremtményekre... Új, kommentárral kiegészített videó látott napvilágot „The Hunt for Medusa” címmel, melyben az Assassin’s Creed: Odyssey fejlesztett harcrendszerével ismerkedhetünk meg.

Az idei Assassin’s Creedben a grafika, a helyszín és a történet mellett a harcrendszer is komoly változtatásokon fog átesni. Rengeteg új funkcióval és új lehetőséggel találkozhatunk majd a küzdelmek során, különösen akkor, ha magas szintű ellenfelekkel találjuk szembe magukat.

Amennyiben valaki olthatatlan vágyat érezne a kígyóhajú medúza leverésére, annak már nem kell sokat várnia, ugyanis az Assassin’s Creed: Odyssey október 5-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

4.
4.
Mr.Dead
Esküszöm,ha nem láttam volna a címben hogy ez AC, az életben rá nem jövök
2.
2.
azureknight0715
Hát ln úgy vagyok vele hogy simába megvenném az ultimate editiont. Seasson pass meg alapból jó volt már az originben is megérte az árát + folyamatosan voltak hozzá ingyenes tartalmak. Itt sem lesz másképp. A problémám már csak az hogy van egy red dead redemption ultimatem is és a 2 1 hónapban nagyon necces.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...