Lucius III - a sátán fia visszatér

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Ómen film stílusát idéző széria újabb résszel bővül, érkezik a Lucius III. A fejlesztésért felelős Shiver Games bejelentése alapján az új játékkal sajnos egyúttal búcsúzunk is Luciustól, ugyanis a történet végleges lezárást kap.

Jó hír viszont, hogy a megjelenésre nem kell sokat várni. Ugyan pontos dátumot nem adtak meg a készítők, ám azt biztosra ígérte a kiadó, hogy a Lucius III még 2018-ban megjelenik a Steamen, 19,99 dolláros áron.

A Lucius III egyébként visszanyúl a gyökerekhez mind a játékmenet, mind pedig a történet tekintetében. A játék Winter Hillben fog játszódni, a nyugodt és csendes kis városkában, ahol Lucius élete első hat évét töltötte.


A játék során továbbra is az elragadtatás próféciája szolgáltatja a történet központi elemét, ám ezúttal ahogyan a bizarr kaland a végéhez közelít, a nyers erőszak mellett fontos szerepet fog betölteni a megbánás és a szomorúság is.

3.
3.
GAMEROD
Az első része rohadt jó volt. A második már nem volt annyira hangulatos se játékmenetben, se helyszínben. Remélem ez a harmadik ismét szórakoztató lesz.
2.
2.
XuChi
Ez egy ócskaság a köbön :)
1.
1.
crytek
Huhu ez mindig van bundleban ,várjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...