Rune - hamarosan befut az Early Access-változat

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 28.
  • Korai verzió
Link másolása
Hamarosan játszhatóvá válik a Human Head Studios alkotása, mely a viking legendák idejére repíti vissza a játékost, ahol minden a kiismerhetetlenül szeszélyes istenekről, a falvak fosztogatásáról és porig égetéséről szól.

A Rune története szerint az emberek életét a kegyetlen Loki nehezíti meg, aki a jóslatokkal szemben nem tűnt el a Föld felszínéről a többi istennel együtt, hanem hét borzalmas éven keresztül újabb és újabb teremtményeket engedett világunkba, többek közt mitologikus vadállatokat, élőhalottakat és óriásokat.

A játék során egy viking harcost irányítva a legfőbb célunk, hogy az általunk kiválasztott isten, valamint a falvak fosztogatásából szerzett fegyverek és páncélok segítségével legyőzzük Lokit. Szerencsére nem kötelező egyedül nekilátni a kihívásokkal teli feladatnak, barátainkkal közösen is harcba vonulhatunk, emellett pedig lehetőségünk lesz PvP-csatákban is megmérettetni magunkat.

A Rune szeptember 19-én rajtol el a Steam Early Access rendszerében. Amennyiben viszont valakinek felkeltette az érdeklődését, úgy érdemesebb a játék hivatalos honlapjáról előrendelni a játékot, mivel a „RUNE15” kupon kóddal 15 százalékkal olcsóbban juthat a játékhoz, illetve az első 10 ezer előrendelő megkapja ajándékba a 2000-ben kiadott Rune Classicot is. Ezentúl pedig egy bétára is számíthatunk, mely szeptember 1-től veszi kezdetét, és az alábbi oldalon lehet rá feliratkozni.

2.
2.
mephi
#1: Nekem is, pedig szeretném ha jó lenne.
1.
1.
DarkLord
Mindig a fapados szó jut eszembe bármikor bármit látok róla...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...