Befutott a Games with Gold szeptemberi kínálata

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 29.
  • Akció
Link másolása
Az ütős augusztusi felhozatal után a Microsoft kicsit behúzza a kéziféket, így a Games with Gold szeptemberi kínálata ezúttal visszafogottabb lett. A játékok listája viszont még mindig változatos, így biztosan találsz majd kedvedre valót.

Hihetetlen gyorsasággal repült el az augusztus, és bár még pár nap hátra van még a hónapból, a Microsoft menetrendszerűen már most bejelentette a Games with Gold következő havi játékkínálatát. A legutóbbi után kicsit visszafogottabb lett a felhozatal, de miután most indul be az őszi játékszezon, talán kicsit érthető is, hogy szerényebb listát kapnak a Gold-előfizetők.

A hónap elején Xbox One-ra a Prison Architectet, míg az előző generációs Xboxra a LEGO Star Wars III: The Clone Warst kapják meg a rajongók, szeptember második felétől pedig a Livelock, továbbá a Sega Vintage Collection: Monster World csatlakozik az akcióhoz.

3.
3.
DarkLord
Talán az első csomag, amiben semmi értelmes nincs? Megéltük ezt is? :D
2.
2.
frankdelgado
Aki az ingyenjátékok miatt fizet elő Goldra, az bosszankodik, aki meg lexarja, az lexarja...
1.
1.
Gaboo77
Hát ez mindenféle elfogultság nélkül elég gyenge eresztés. Az Xbox 360 címek komolyabbak még ilyen öregen is, mint ez a két mobiljáték szintű csoda. Sebaj, majd jövő hónapban talán. A múlt hónap jó volt, ne legyünk telhetetlenek. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...