Prison Architect PC, PS4, X360, XBOXONE

Vicces hangulatú, de mégis összetett börtönépítős játék.

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

Ezen a héten is óramű pontossággal érkeztek az Epic Games Store legfrissebb ingyenes játékai. Kifejezetten ütős a mostani felhozatal, a jövő héten pedig kezdetét veszi a nagy karácsonyi ajándékzuhatag.

Tölthetőek az Epic Games Store e heti ajándékai

Már lehet számolni a napokat a Jézuska érkezésééig, de az Epic Games Store addig sem hagy fel a szokásos heti ajándékaival. Már be is zsebelhetjük az ügyeletes két játékot.

Prison Architect - éljen a rehabilitáció!

A börtönön túl is van élet, erről szól a Prison Architect ötödik kiegészítője. A Second Chancesben esélyt adhatunk a börtönlakóknak, hogy terápiákon és kezeléseken való részvétellel, valamint szakmatanulással visszautat leljenek a társadalomba.

Ingyenjátékkal indult a GOG téli vására

Tegnap rajtolt el a GOG Winter Sale, aminek a keretein belül nem csak hatalmas akciókkal, de ajándékjátékkal is kedveskednek nekünk a szervezők, ami ezúttal nem más, mint a 2015-ben megjelent Prison Architect.

Alcatraz témájú kiegészítőt kap a Prison Architect

A Prison Architect új kiegészítőjében a tenger közepére költöztethetjük börtönünket. Ide eljutni csak helikopterrel vagy komppal lehet, de ez a ránk bízott raboknak is új lehetőségeket biztosít a szökésre.

PDXCON: A Paradox bejelentései egy helyen

A hétvégén tartják Berlinben az idei PDXCON-t, a Paradox házi rendezvényét, ahová természetesen számos bejelentéssel készült a cég. Bemutatkozott a Crusader Kings III és a Surviving Mars utódja is.

Befutott a Games with Gold szeptemberi kínálata

Az ütős augusztusi felhozatal után a Microsoft kicsit behúzza a kéziféket, így a Games with Gold szeptemberi kínálata ezúttal visszafogottabb lett. A játékok listája viszont még mindig változatos, így biztosan találsz majd kedvedre valót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!

GC 2018: Indie játékok árasztják el a Switchet

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek azt terjesztették, hogy meglepetésbejelentésekkel készül a Nintendo a Gamescom előtt. Több mint egy tucatnyi független fejlesztést mutattak be a kiotóiak hibridkonzoljára.