Vakondok 4 - filmvetítés és közönségtalálkozó

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 29.
  • Rendezvény
Link másolása
Mára már sajnos jócskán visszaszorult a magyar videojátékfejlesztés térhódítása, és egyre inkább feledésbe merül egy dicső korszak, amikor a játékipar élvonalában magyar résztvevők is akadtak. Többek közt róluk szól a Vakondok 4.

Egy igazán érdekesnek ígérkező eseményre szeretnénk felhívni a figyelmeteket: szeptember 4-én mindenkinek lehetősége lesz megismernie a magyar játékfejlesztés igazi legendáit a Vakondok 4 filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozó során.

A rendezvény 18:00-kor veszi kezdetét a Vakondok 4 – Végigjátszás című dokumentumfilm levetítésével, melyet egy kötetlen beszélgetés követ a film rendezőjével, Matusik Szilárddal és az Ecco the Dolphin fejlesztésének vezetőjével, Szenttornyai Lászlóval, illetve további, a filmben is megszólaló fejlesztőkkel. A bár tévéin is kivetített beszélgetést a Checkpoint podcast showrunnere, Stöckert Gábor vezeti.

A program zárásaként pedig a vendégek az előre kikészített C64-es gépeken kipróbálhatják az est során szóban forgó alkotásokat, valamint lehetőségük lesz megnyerni az Ian Livingstone, Dominic Wheatley, David Bishop és Kiss Donát által dedikált eredeti Eureka! C64-es játékot.

A Vault 51 - Game Barban (1066, Budapest, Ó utca 51.) megtartott eseményre egyébként a belépés teljesen ingyenes, további információkat pedig a filmvetítés és közönségtalálkozó saját Facebook-oldalán találhattok.

3.
3.
Nothing
Még jóval az internet hazai térhódítása előtt vittem végig az Ecco-t, úgyhogy csak lestem, amikor a stáblistán egymás után jöttek a magyar nevek!
Azt azért szívesen megkérdezném Mr. Szenttornyai-tól, milyen megfontolásból készítették ilyen irgalmatlanul szadista (vagy mazo, attól függ, honnan nézzük...) nehézségűre minkét Megadrive epizódot! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...