Spider-Man - október végén jön az első DLC

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 29.
  • Letöltés
Link másolása
Habár az Insomniac-féle Spider-Man még meg sem jelent, a fejlesztők már most elárulták, hogy a premier után három fizetős DLC-t kap a nyitott világú akciójáték. Az első The Heist címen fut, és Black Cattel futunk össze benne.

Az Insomniac közösségi vezetője, James Stevenson a PlayStation Blogon jelentette be, hogy a megjelenés után háromrészes DLC-vel bővül a Spider-Man The City That Never Sleeps címmel. Az első epizód, a The Heist október 23-án érkezik. Mindegyik fejezet egy-egy új barátra vagy ellenségre koncentrál majd.

A The Heist Felicia Hardyra, vagy más néven Black Catre fókuszál. Az alapjátékban már felfedezhetünk különféle nyomokat, amiket a hölgy hagyott maga után New York-szerte, de a DLC-ben végre felfedi magát, új küldetéseket és kihívásokat vállalhatunk el, összeakasztjuk a bajszunkat egy új ellenséges frakcióval, valamint három vadiúj kosztümre is szert tehetünk.

A második DLC, a Turf Wars novemberben élesedik, míg a harmadik csomag, a Silver Lining december folyamán. Mind a három DLC megvásárolható 25 dollárért a PS Store-ban, vagy egyenként 10 zöldhasúért. A Spider-Man 80 dolláros Deluxe-kiadása már alapból tartalmazza mindet.

A játék szeptember 7-én érkezik PS4-re. A fenti videó a kulisszák mögé enged betekintést.

9.
9.
#4: Jaj de bírom, hogy játékonként változik a DLC hozzáállás :-D Ha a Black Ops 4-hez van pass az rohadt mocsokság, ha a BF5-höz nincs az azért mocsokság mert akkor tuti nem támogatják, itt ennél meg csodálatos hogy van, holott ezek a tartalmak már rég kész vannak csak jobb biznisz külön eladni.

Amúgy lehet kövezni, de én nekem, aki PS4 éra elején kimaxoltam a The Amazing Spider-Man 2-t, a grafikai fejlettségen kívül a gameplayek alapján (tehát nem végleges vélemény) nem tartalmaz túl nagy újdonságot, ugyanaz kb, ugyanazokon a helyeken, csak szebb a grafika, na bumm...
7.
7.
LexerTheFirst
#1: Én pedig kussolnék inkább. No offense, magas, mély hangrend, vágod, 7-8. osztály.
6.
6.
Macifasz
#4: Óóóó, én nem felháborodásom végett írtam amit írtam. :-) Előrendelve a fémdobozos Special Edition, és jönni is fog majd hozzá a 3 DLC is. :-) Csak sajnáltam, hogy a deluxe kiadás nem volt elérhető dobozosan. :-)
4.
4.
Kakaoo
Egy ilyen kaliberű szoftvert nem lehet előállítani úgy, hogy az eladásból bejövő, játékonként 10-12 ezer Ft fedezze az előállítást. Ha ilyen minőségi játékokat szeretnétek a jövőben is, akkor igen is ki kell fizetni az árát vagy egyben, vagy darabokban. Amikor DLC-vel fizetsz, ingyen hitelt kapsz. Tekintsd így. Ha nem jött be a játék, akkor még a hitelt sem kell kifizetned :) És ha meg Magyar nyelvű játékokat szeretnétek, akkor pláne tessék megvenni.
3.
3.
Macifasz
#2: Közben látom, hogy a Deluxe tartalmazza, de az meg dobozos változatban nem kapható, csak digital. :-(
2.
2.
Macifasz
#1: Vagy hamár, akkor igazán csinálhattak volna DLC Editiont is, amiben minden benne van. :-/
1.
1.
Perseus84
Igy kell ezt csinalni. Megjelenes elott mar bejelenteni a fizetos dlc-ket. En inkabb kussolnak errol es majd megjelenes utan firtatnam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...