Szeptember végén jön a mobilos Dragalia Lost

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Közeleg a Nintendo első olyan mobilos címe, amely egy teljesen új frencsájzra épül. A Dragalia Lost a japán Cygames munkája - a tegnapi Nintendo Directben rengeteg infót és látnivalót kaptunk róla.

A Dragalia Lost egy egyetlen ujjal irányítható akció-RPG, amely az emberek és a sárkányok kapcsolatára fókuszál. A Nintendo ingyenes mobiljátékát a Granblue Fantasy és a Rage of Bahamut fejlesztője, a Cygames rakja össze. Barátainkkal közösen indulhatunk kalandozni, a cél az, hogy egyszer mindenki sárkánnyá változzon, és így megmentsük a birodalmunkat.

Helyszínünk Alberia királysága, egy olyan birodalom, ahol a sárkányok uralkodnak. Még az uralkodó család is rendelkezik a sárkánnyá alakulás képességével, amivel hatalmas erőre tesznek szert. Egy nap azonban a királyság veszélybe kerül, a város védelmét szolgáló Szent Szilánk gyengülni kezd, s csak vakmerő hősök csapata mentheti meg a népet.

A Dragalia Lost első körben az Egyesült Államokban, Japánban és Hongkongban lesz elérhető iOS-en és Androidon szeptember 27-én, ám később más régiókba - így Európába is - ellátogat majd.

1.
1.
Adják ki inkább PC-re, szar mobil!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...