Még a premierje előtt feltörték a Two Point Hospitalt

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
Nem volt hosszú életű a Denuvo csodavédelme a Two Point Hospital esetében. A crackerek már a hivatalos megjelenés előtt legyűrték a híres és hírhedt védelmi rendszert, mindehhez pedig egy meglepően egyszerű trükköt használtak.

Valaki biztosan a haját tépi a SEGA-nál, hiszen hiába fizettek a Denuvo védelmi rendszeréért, a crackerek még a premier napja előtt sikeresen megbuherálták azt. A kulcs a játékot hajtó Unity motor volt, melynek .exe fájljait semmiféle rendszer nem védi. Az ilyen esetekben a Denuvo egy .dll fájllal nyújt másolásvédelmet, a szemfüles kalózoknak tehát csak ki kellett cserélniük az említett fájlt.

A kórházmenedzselős játék egyébként ma jelent meg, így még korai lenne arról spekulálni, hogy mindez mekkora hatással volt az eladásokra. Az azonban egész valószínű, hogy a kiadó nem örül a híreknek, most már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a történtek fényében eltávolítják-e majd a Denuvo feleslegessé vált rendszerét a játék későbbi verzióiból.

11.
11.
#7: Tudod mikor pakolt a Skidrow trójait a crack-jeibe? Amikor te ehhez bármit is konyítottál.
8.
8.
GAMEROD
#7: Nem kell fél kilobájt méretű ismeretlen exe fájlokat elindítani. Az eredeti és álcázott crackek meg activátorok között azért van különbség. Inkább a pirate bay-ről lehet ilyeneket találni, az ncore-on ellenőrizve vannak, legalábbis amik zöld ikonnal vannak jelezve.
7.
7.
Ooorky
#6: Ezt mond azoknak akik 20-30000ft-okat fizettek nekünk egy szimpla Windows újratelepítésért, mert a kölyök letöltött valami játékot apuci céges notebook-jára ncore-ról és sürgősen rendbe kellett rakni (anno főiskolás diákmunkásként az én dolgom volt a lementés-tisztítás-újratelepítés + csevegés a várakozó ügyféllel).

Nincs is szebb annál amikor az ember önként kapcsolja ki az anti-vírust, mert a "crack így működik".

+ Steam-ről is töröltek már játékot mert miner vírust tartalmazott, ellenőrzött tartalom ma sz**t se jelent.
Természetesen vannak megbízható csapatok is (ofc nem fogom őket reklámozni), de mint írtam, a Skidrow hírhedt arról, hogy trójait pakol a crack-ekbe.
6.
6.
GAMEROD
Micsoda ostobaságokat hordtok itt össze megint. A crackek mellé maximum akkor kaptok trójait, ha megbízatatlan noname helyről, feltöltőtől szerzitek be. Ha visít a vírusirtó, az pedig azért van, mert szokatlan tevékenységet észlel, a crackek pedig általában szokatlan tevékenységeket folytatnak, hogy menjen a játék, amelyik vírusirtó valós időben ellenőriz, az már a fájl másolását sem engedi ennyire egyszerű.

Más: A Two Point Hospital mindenképp megéri az eredeti verzió beszerzését azoknak akik szeretik a Theme Hospitalt, mivel ez a folytatása.
4.
4.
user101
Amióta nem játszok tört játékokkal, 250% -al több tejem van! :)
2.
2.
zozo76hun
1.
1.
Ooorky
Skidrow, a hírhedt trójai készítő csapat, ki más lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...