Ingyen tölthető a Warhammer 40.000: Space Marine

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 31.
  • Akció
Link másolása
Elindult a Humble Store nyári vására, ami azért jó, mert számos remek játékot zsákolhatunk be akciós áron. Meg azért, mert az üzemeltető teljesen ingyen hozzánk vágja a Warhammer 40.000: Space Marine-t.

Elrajtolt a Humble Store nyári vására, melynek keretében rengeteg játékot jelentős kedvezménnyel kínálnak. Némi ösztönzőerő kell a vásárlásra, ezért az oldalon szeptember 1-ig ingyen letölthetjük a Relic 2011-es TPS-ét, a Warhammer 40.000: Space Marine-t.

A játék miénk marad örökre. Ahhoz, hogy megkaparintsd, látogass el ide és kattints a Get the Game-gombra. A steames aktiváláshoz szükséges kódot e-mailben kapod meg nem sokkal utána.

A Space Marine egyébként egy hamisítatlan külső nézetes shooter, mai szemmel nézve is pofás, gótikus grafikával. Csak kövesd a parancsokat és irtsd az orkokat a Császár nevében! Ízelítőként álljon itt a játék egy trailere:

6.
6.
felegyi
#4: Érdekes lett volna, minden esetre kár érte hisz egy ízig vérig Warhammer játék volt a korában... és kasza :(
5.
5.
shatterhand
Javitas: Relic volt a fejleszto
4.
4.
shatterhand
#2: Nem volt korrupt. Azert vittek el ha jol emlekszem mert "kapcsolatba" kerult a kaosszal. Az,hogy ez harc miatg tortent mar mellekes. Hatha megfertozte.
A folytatasban egy Deathwatch osztagba kerult volna. Ezek 4fos osztagok es titkos,piszkos munkakat vegeznek. Panceljuk festese minimalis utalast tartalmazhat melyik rendhazbol valo. Akit ide soroznak hosszabb ,rovidebb idore az vagy buntetesbol "erdemli" ki vagy egyeb indokkal.
Errol szolt volna a 2.resz. Gondolom a vegen ujra visszakerult volna az Ultramarinesekhez es jott volna a trilogia lezaro resze.
Na ez sajnos mar kuka. Thq megszunt. Sega szokas szerint elegedetlen. Jogok nala vannak. Rebelliont meg nem keresik e targyban. Kerdeztem twitteren oket,de nem volt valasz azota sem.
3.
3.
crytek
Ennyi.

Legjobb TPS Warhammer game ami létezik. Kár hogy nincs folytatás vagy ehhez hasonló warhammer game...
2.
2.
felegyi
#1: Pedig én is vártam, majd szép lassan meg is feledkeztem róla... elvileg a korruptá vált főhősről szólt volna a folytatás... kár érte.
1.
1.
Aanash
Kár hogy nem folytatják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...