Battlefield V - ilyen gép kell majd a bétának

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 1.
  • Gépigény
Link másolása
Jövő héten elrajtol a Battlefield V nyílt bétatesztje, így a DICE a játék hivatalos oldalán lerántotta a leplet a teszttel kapcsolatos főbb tudnivalókról, köztük a játékmódokról és a gépigényről.

A jövő héten kezdődő nyílt Battlefield V-bétatesztben visszatér a zárt alfakörök alatt bemutatott fagyos norvég helyszín, az Arctic Fjord, ami többek között a Conquest és a Grand Operations játékmódokban is játszható lesz. Ez utóbbi egy "kétnapos" csatára invitálja a játékosokat, amiből az első nap az Airborne, a második pedig a Breakthrough mód jegyében zajlik. 

Mellettük a mostanában mutogatott Rotterdam is helyet kap majd a bétában, ahol tulajdonképpen a holland város romos, bombák sújtotta utcáin zajlik majd a háború, többek között a 64 fős Conquest játékmód jóvoltából.

A bétateszt során öt ikonikus második világháborús tankot (Valentine Mk VIII, Churchill Mk VII, Churchill Gun Carrier, Panzer IV, Tiger I) és hét repülőgépet (Spitfire Mk VA, Spitfire Mk VB, Blenheim Mk IF, Bf 109 G-2, Ju 87 Stuka B-2, Ju 87 Stuka B-1, C47) kapnak a játékosok. Emellett a zárt alfából visszatér az utánpótlás lehetősége, amit a squad vezetője tud hívni, ha elég Squad-pontot gyűjtött össze, de a JB-2- és a V-1 Rocket-támadás is helyet kap a lehetőségek között.

A választható kasztok nem változnak, vagyis lehetőségünk lesz az Assault, a Recon, a Medic és a Support közül válogatni. Mindegyiknek meglesznek a saját Combat Role-jai, azaz ezúttal nagyobb hangsúlyt kapnak a kasztok valós szerepkörei és képességei.

Végezetül pedig bemutatkozott a béta pontos rendszerkövetelménye, illetve hivatalossá vált, hogy kóstolót kapnak a rajongók a Tides of Warból, ami lényegében a második világháború különböző ismert fejezetein vezeti végig a játékost, különböző játékbeli események és kihívások formájában.

A rendszerkövetelmény pedig a következő:

A Battlefield V egy kisebb csúszást követően november 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

6.
6.
zozo76hun
nem veszes ma mar az ajanlott gepigeny.
3.
3.
ollie92
Jah GTX 1060 3gb az ajánlott...kész röhej.
2.
2.
Stranger
#1: i5-760 talán kevés lesz.
1.
1.
PaprikaJancsi
i5 6400 akkor kevés lesz neki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...