Így festenek a Tomb Raider Challenge Tombjai

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix és az Eidos Montréal a PAX Westen is megtúráztatták a Shadow of the Tomb Raidert. A bemutató során betekintést nyerhettünk a Challenge Tombokba, ezeket láthatjuk a mai videókon.

Az új generációs Tomb Raider-trilógia zárófejezete Seattle-ben is megmutatta magát. A játékról szóló panel során ismét láthattuk Paititi virágzó városát, de ezen felül megnézhettünk két Challenge Tombot is.

A Warrior's Trial a víz alá vezényel majd minket, itt találjuk meg a kihívás nyirkos barlangrendszerét. A Trial of the Eagle ezzel szemben egy nyitottabb, ősi szerkezetekkel átszőtt mászóka lesz, ahol nem árt majd odafigyelni arra, hogy hova lépünk.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk a megjelenésig, hiszen a Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én fut be PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re.

4.
4.
Darksiders84
#3: Juj tényleg én is hányszor törtem volna szét a joyt gyerekkoromban de vigyázni kellett mert drága volt max az ágyra dobáltam puhára.
3.
3.
ThomasGreat
#2: Pontosan, az irányítás még csavart az egészen egy jó nagyot. Szegény billentyűzetem kapott néha rendesen... :D
2.
2.
Darksiders84
#1: +1 amúgy tényleg voltak idegölő feladványok régen sőt én még emlékszem a szuper irányítására is milyen rohadt érzékeny volt a mozgása főleg ugrani volt élményes hiába volt bemérve szinte mindig mellé ment kb 20 éve az első részeiben.
1.
1.
ThomasGreat
Azért a régi részek feladványaihoz képest ez még mindig lightosabbnak tűnik, de lehet nem is lenne idegrendzserem hasonlókkal küszködni. Amit eddig láttam a játékból, az jó eséllyel felteheti az i-re a pontot az új trilógia zárásaként.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...